Rygeforbud i lejebiler

Der er efterhånden kommet rygeforbud mange steder, hvor man tidligere måtte ryge. Jeg vil sige at jeg egentlig er overrasket over, at det ikke er kommet til leje biler før. I USA er det efterhånden nogen år siden, at der blev indført rygeforbud i de biler man lejer. Sidste gang jeg var derover, der blev jeg faktisk lidt overraket, for da vi fik udleveret vores bil, som var en cabriolet, det sagde de ved udleveringen, at der var rygeforbud i deres biler, og det var også selvom man ikke havde tag på. Hvis jeg skal være helt ærlig, så kunne jeg ikke helt lade være med at grine. Helt ærlig, hvordan tror de lige at de kan opdage at der var være røget i bilen, hvis man gør det uden tag – Det kan jo ikke lade sig gøre. Vi fik dog at vide, at hvis der havde været røget i bilen af vi aflevere den, så ville vi få en stor regning på rengøring af den. Det synes jeg så er fair nok, for hvis man sidder og ryger i en lukket bil, så kan det være meget svært at få lugten ud af bilen. Hvis lugten ikke kommer ud, så kan det være svært at leje den ud til folk der ikke ryger.

Hvis du har behov for at leje en bil og er ryger, så skal du være meget opmærksom over, om det er lovligt at ryge i bilen. Det er efterhånden også blevet sådan i Europa, at der i flere lande er kommet et forbud i mod at ryge i en lejebil. Det er meget naturligt, og jeg tror heller ikke der er så mange der ryger i deres egen bil mere, så det er jo en meget naturlig udvikling. Hvis du ryger i din egen, og skal ud og kører langt i den lejebil du har bestilt, så kan det være svært at overholde et evt. forbud i mod rygning. Du skal dog passe meget på med at gøre det, for du kan få en ret stor efterregning. Som alternativ vil jeg anbefale dig, at prøve en engang e-cigaret, som du fx. kan købe her. Nu er det jo ikke sikkert du lige har hørt om hvad det er, men i modsætning til nogle af de andre rygestop produkter, så er fordelen ved en e-cigaret, at man faktisk føler man ryger endnu. E-cigaret står for elektronisk cigaret, og indeholder en e-væske der indeholder nikotin. Der kommer duft ud når man ryger på dem. Det virker med andre ord på mange måde, som om man ryger på en almindelig cigaret. Man får også lidt krads i halsen som man kender det fra tobak. Man kan holde med at ryge tobak forholdsvis let, for man får stadigvæk de samme stoffer i kroppen, dog får man ikke alle de skadelige stoffer der findes i tobak. Det kan endda være, at du bliver så glad for at bruge den, at du kan bruge den til hver dag.

Du skal nok regn med, at der i flere og flere lande bliver forbud i mod rygning i leje biler i flere lande – Der kan også være forskel fra de forskellige selskaber, så læs betingelserne igennem inden du lejer, hvis det betyder noget for dig.