Roadtrip USA

Hvis der er noget land der er oplagt at tage på et klassisk Roadtrip i, så er det klart USA. I landet der findes der 6,4 millioner kilometer vej, og de ligger klart til at du kommer derover, og opleve alt det du har mulighed for. Det gode et sådan en tur er, at du ikke nødvendigvis behøver at planlægge så meget, for når man kører rundt i USA, så møder man altid mange spændende ting, og når man ikke har lagt sig alt for fast i planlægningen, så har man mulighed for at bruge tiden til at opleve det.

Når man tænker roadtrip i USA, så tænker man nok i mange tilfælde, at man skal ud og køre nogle lange strækningen som man kender det fra film af. Det skal naturligvis foregå i en stor åben bil, for på den måde så få man USA ind under huden, og oplever så meget som muligt. Når man er i gang med at planlægge, så skal man passe på med, at man ikke undervurderer de afstanden der findes derover. Hvis man kigger på et vejkort derover fra, så ser der måske ikke ud til at være så langt, min hvis man så begynder at undersøge afstanden, så kan der godt være langt alligevel.

Der findes mange oplagt ruter du kan følge på din ferie derover, men her er et par oplagte turen, der er gode opleve

Roadtrip Road 66

Den gamle klassiske er uden tvivl en oplevelse. Det er nok det vej nummer som de fleste vil nævne først, når man siger roadtrip. I modsætning til hvad mange tror, så kører denne vej ikke fra kyst til kyst. Den starter i Chicago, og slutter ude omkring Stillehavet i Los Angeles. Det er desværre ikke hele vejen der findesi dag, men efter at den egentlig officielt var blevet indlagt, så er store dele af den genopstået. Det giver en superfed tur hvis man følger denne. Man skal huske, at have god nok tid til denne tur hvis man planlægger den. Det er en lang tid, og hvis man ikke har tid til at tage den, så skal man lade være. Det er ikke alle byer der sker lige meget i længere, men nogle byer har formået at holde sig selv i live, og lever stadigvæk af den trafik der kommer fra Route 66. Helt klart en oplevelse der venter på dette roadtrip.

Highway 1

Dette er den vel der går op langs Stillehavskysten, og det er et virkelig smukt syn, og hvis det er dig der kører, så skal du sandsynlighed flere tanke sige til dig selv, at du også skal holde dine øjne på vejen. Det er en virkelig flot tur når det er klart vejr, hvilket det heldigvis for det meste er. Der kan dog nogle dage være tåge der stammer fra Stillehavet. Det er sådan en flot tur, hvor du også har mulighed for at tage lidt afstikkere ind i landet, eller måske starte nord for San Francisco, hvor de store vinområder i USA er beliggende. Det adskiller sig meget fra de Europæiske som du måske har besøgt. Det virker som om, at enheder er langt større derover, og hvad du heller ikke er vandt til, så skal du betale for smagsprøver derover. Det er dog et beløb det bliver fratrukket det du køber for.

Highway 50

Denne vej kaldes også for den mest ensomme i USA. Vejen går fra kyst, og mange steder er der bare INTET omkring dig. Nogle steder findes du dog også større byer, og det kan fx. nævnes, at du kommer forbi Las Vegas, hvor du har mulighed for at gøre et stop for nogle dage, hvis de mange ensomme kilometer, bliver for meget for dig. Du kommer forbi nogle mindre miner byer, og nogle af dem er stadigvæk aktive, så der er med andre ord lagt op til en interessant tur, hvor du kommer til at være meget tid alene.