Biludlejning Los Angeles Airport

Hvis du skal på kør selv ferie, så er en af de oplagte steder at flyve til Los Angeles, og så er det optimale at bruge biludlejning Los Angeles Airport. Når du kommer kommer her til, så går det ikke lang tid inden du opdager, at du er landet i en kæmpe bil, og derfor er det også en stor lufthavn du er landet i. Som i alle andre lufthavne, der er det dog ikke specielt svært at finde rundt. Hvis du har bestilt billeje, så følger du helt enkelt, blot skilte imod “Carrental” – Det bruger dig gennem ankomst hallen, og faktisk helt udenfor. Det kan virke lidt underligt, når man kommer fra Danmark og de små lufthavne.

Når du kommer udenfor og landet på det rigtige sted, så vil du ret hurtig opdage, at der kommer mange busser der gør stop her. Alle biludlejning selskaber, har deres egen bil, så du taget blot med den bus fra det selskab hvor du har bestilt billeje Los Angeles. Bussen tager dig hen til kontoret, der typisk ligger lige i udkanten af lufthavnen. Det tager typisk ikke særlig lang tid, og herfra får du hurtig din bil. Hvis du skal videre på rundrejse i USA, så vil jeg anbefale dig at kører ud af byen, hvis du fx. lander om aftenen. Grunden til det er, at der er rigtig meget trafik på alle veje ind/ud af byen, og hvis du venter på at det bliver dag, så kan det være noget af en opgave at køre ud af byen. Så kommer du om aftenen, så kør ud af byen, hvor du så kan overnatte. Jeg ved godt, at det måske ikke er det du har lyst til, for du har haft en rigtig lang flyvetur. Men gør det, for det andet er ikke nogen sjov oplevelse, men det kan være du kommer til at opleve det, når du kører ind i byen igen.

Når du opholder dig i Los Angeles, så er der også mange ting du skal se. Du skal hjemmefra forbedrede dig lidt på, at Los Angeles fylder et kæmpe område, så du skal derfor regne med, at du bliver rigtig glad for billeje Los Angeles. Hvis du fx. vil ud til Venice beach, så er der noget af en køretur derud. Det kan være svært at forestille sig, for herhjemme er vi slet ikke vandt til de afstanden som du finder derover.

Hvis du har set mange film, så har du nok også lyst til at komme op til kysten og se nogle af de store huse ud til vandet. Det er ikke til at komme derop med offentlig transport, så derfor så er det jo godt hvis du allerede har fået skaffet billeje Los Angeles. Når du kører rundt i byen, så vil jeg anbefale dig, at du låser dørene i bilen, for byen er kendt for, at der sker meget kriminalitet, så derfor skal du også passe lidt på dig selv. Jeg anbefaler dig ikke at gå ud og gøre stop i slum områderne i udkanten af byen.

Hvis du nu er så uheldig, at du ankommer til Los Angeles om morgenen fx. og får billeje Los Angeles tidligt, og skal ud af byen, ja så har du ikke rigtig noget valg, du skal ud og kører i trafikken. Det kan være en rigtig god idé hvis du har en i bilen der hjælper dig med at holde øje. Det er ikke ualmindeligt, at der på motorvejen er 12 baner i hver retning vel og mærke. Det kan være en opgave, men prøv at tage det så stille og roligt, og lad være med at blive ophidset, så skal det nok gå. Husk at du har ferie, så du skal ikke nå noget, og hvis du skal nå noget, så glem det for et øjeblik, for du kan ikke komme hurtigere frem alligevel.