Biludlejning Flensborg

Dette lille indlæg omkring biludlejning Flensborg, den ligger lige til højre benet. Siden du er kommet herind, så er du nok også en af de mange danskere, der enten lejer i bil i Flensborg og kører på ferie i. Det kan også være, at du er kommet forbi, fordi du har hørt andre folk tale om, hvilken god idé at det at benytte biludlejning Flensborg, og så kører på ferie i en tysk bil.

Hvis jeg skal være helt ærlig, så først jeg ikke, at der ikke er flere der lejer en bil og kører i den, for rent økonomisk, så kan det på ingen måde betale sig at køre i den danske bil. Det er meget sjovt, når man kommer ned til en af de store udlejningsselskaber i Flensborg, så holder der vildt mange biler, og det er alle de danskere der har prøvet denne fidus. Jeg er selv en af dem, og jeg kunne aldrig finde på at tage turen syd på i min egen bil. Først det første, så er de temmelig hårdt ved en bil at tage den lange tur til Sydeuropa, og for det andet, så tror jeg slet ikke min bil ville kunne holde til det. I vores lille familie, der har vi nemlig regnet den ud synes vi. Vi har nemlig gjort det, at vi har en ældre bil, som vi kører rundt i her hjemme i Danmark. Det betyder at vores bil ikke kører så meget, så derfor vi valgt at den slet ikke behøver at være nu, og når vi så skal noget, så har vi bare aftalt at vi tager det stille og roligt.

Der er mange danskere der køber en bil her hjemme efter, at den skal kunne klare turen syd på hvor år. Det betyder med andre ord, at det er en forholdsvis nu bil. Dette betyder jo så desværre også, at det er en dyr bil, så du har måske en alt for stort billeje. Det har vores familie valgt ikke at have, men det betyder som sagt så bare, at vi har en gammel bil, men vi benytter så biludlejning Flensborg, når vi skal på sommerferie.

Der er mange af mine venner der bliver lidt misundelige når vi kommer hjem fra ferie, og jeg fortælle dem, at vi fik en Mercedes at køre i. Alle drømme om at få lov til at køre sådan en. Det gør jeg ikke, for de sidste 4 år, så er det faktisk sådan en jeg har lejet nu vi skal på sommerferie.

Er biludlejning Flensborg lovligt ?

Når jeg fortælle denne historie, så er der mange der spørger om det er lovligt. Der er mange der har hørt historier om så det ene og så det andet. Det korte af det lange er, at det er helt lovligt, HVIS bare du ikke kører ind i Danmark. Reglerne er nemlig sådan, at du som bosat i Danmark, ikke må kører ind i Danmark i en udenlandsk indregisteret bil. Hvis du tager på sommerferie syd på, så betyder denne regel ikke så meget, for når i skal af sted, så pakker i bare den danske bil, hvorefter i kører til Flensborg ned til det udlejningsselskab i har lejet jeres bil bed. Her får du udleveret den tyske bil, så her lader i den danske bil stå, vel og mærke sammen med alle de andre danske biler der også holder dernede. Når i kommer hjem i gen, så skal i så bare lige huske på, at i lige skal omkring og afhente jeres egen bil igen.

Lige til info, så er det som sagt ikke kun penge i spare ved at benytte biludlejning Flensborg, for i får også meget mere komfort, hvis i lige som jeg ikke er en stor flot Mercedes hjemme i carporten. Når jeg kører ned af motorvejen, så sidder jeg tit og tænke over, hvordan bilen den arbejde på sådan en tur. Det må være vild hårdt ved den, for det er virkelig mange timer den må arbejde. Når jeg gør det, så sidder jeg tit og smiler lidt for mig selv, for det er jo heldigvis ikke min bil, og når vi kommer hjem fra ferie, så skal jeg bare aflevere den igen, og så kommer resten ikke mig ved.

I langt de fleste tilfælde når du anvender biludlejning Flensborg, så skal du ikke være bange for at der er kilometer begrænsning på. I de senere år, så er der dog begyndt at komme det nogle gange, specielt hvis du bestiller i sidste øjeblik. Mit råd til dig er derfor, at du skulle se og bestille i god tid, for så er der næste altid fri kilometer på bilen. Vær dog lige opmærksom på dette når du bestiller.