Billeje Zagreb

Hvis du skal på rejse til Europas mest oversete hovedstad, så brug billeje Zagreb til at opleve meget mere på din rejse dertil. Når du tager dertil, så er det vigtigt at tage det hele stille og roligt, og ikke mindst skal du give dig tid, til at opleve Zagreb på den måde byen fortjener, nemlig ved at sætte dig ned, ved en af de mange fortorvs cafeer, og så nyde hvordan byens gang, sker lige for næsen af dig. Hvis du ankommer til Zagreb Lufthavn, og skal videre fx. ud til den helt fantastiske kyst strækning, så brug billeje Zagreb til at komme hurtigt videre ud i landet.

Hvad skal du opleve med billeje Zagreb ?

Lad os til en start slå fast, at byen har det hele at byde på. Der er ikke ret mange der har fundet ud af, de mange muligheder du har med billeje Zagreb. Som dansker så vil du med sikkerhed lægge mærke til de gode priser du finder på de mange hyggelige cafeer, for når du kommer fra et land der har verdens rekord på kaffepriser og dyre fadøl, så vil du blive rigtig glad når du ser priserne her. Nu er der andre ting du skal opleve end bare de mange hyggelige caféer, for du skal helt sikkert også gå på oplevelse i den indre by, hvor der er mange små smalle gader der er brostensbelagt, og nogle af dem, kan dateres tilbage til middelalderen. Zagreb er også byen, hvor du finder blå sporvogne, du kan benytte rundt i byen, hvis du har valgt ikke at bruge billeje Zagreb til at komme rundt i byen.

Hvis du har noget tid som du skal have brugt i denne by, så vil jeg anbefale dig, at tage med billeje Zagreb ind til Dolac markedet. Du kan stå tidligt op, og opleve det allerede fra klokken 7, men hvis du ikke har mod på at stå så tidligt op, så bare roligt, for det har åbent indtil klokken 14, så der skulle være god mulighed for at opleve det. Du kan på dette marked lave nogle ret gode indkøb, som du kan komme i kufferten hjem. Hvis du plejer at tage gaver med hjem når du har været på ferie, så er dette et oplagt sted at købe gaver til at tage med hjem.

I selve Zagreb bor der cirka 800.000 mennesker, men hvis man tager oplandet med, så bor der omkring 1,2 mio mennesker, så helt naturligt er byen et økonomisk centrum for hele Kroatien. Du finder også mange spændende kultur tilbud i byen, så hvis du har mulighed for det, så tag et par dage, omleve så meget af byen som du kan med billeje Zagreb. Der er altid noget at give dig til, og jeg vil næsten love dig for, at det ikke er sidste gang du har været i byen, for det er ikke uden grund, at jeg til en start, kaldte dette den mest oversete hovedstad i Europa.

Hvis du har lyst til at tage på museum, så opleve byens stolthed, nemlig The Museum of Contemporary Art. Det er et forholdsvis nyt et af slagsen, men det tager ikke lang tid, at kommer dertil med billeje Zagreb. Der er skiftende udstillinger på stedet, men byens vartegn, det er den lange rutsjebane, der fuldender oplevelsen på stedet. Alle gæster får mulighed for at låne en sæk, der gør turen endnu mere spændende. Du kan læse meget mere om stedet på hjemmesiden for museet her http://www.msu.hr

Når du nu alligevel er i byen, så tag med billeje Zagreb ud for at smage på den gode lokale øl. Det er meget normal at du kun skal give mellem 10-15 kr. for en halv liter fadøl. Prisen afhænger lidt af øltypen, men også beliggenheden. Uanset hvad så får du god fadøl, til en meget rimelig pris, så det skal du onde dig selv at opleve, hvis du altid har mulighed for det. Det kan dog være en god idé, at lade billeje Zagreb stå, for det kan være meget fristende, at smage nogle flere af disse rigtig gode fadøl.

Rigtig god tur, og glæd dig allerede til at komme tilbage, til denne fantastiske by.