Billeje Ystad

Ystad er så meget mere, end bare at være byen, hvor færgen til Bornholm afgår fra. Hvis du også har lyst til at finde ud af, hvad Ystad ellers er, så brug billeje Ystad til at opleve alt det du gerne vil.

Med den beliggenhed Ystad har, så ligger det lige for, men alligevel vil jeg lige nævne det. Hvis du er i byen på en varm sommerdag, så findes der rigtig gode strande både vest og øst for byen. Det er rigtig hyggeligt at der til stranden er godt, og med billeje Ystad, så kommer du hurtig ud af byen og ud på stranden, og når du så skal hjem igen, så ind i bilen og så af sted. Du slipper derfor for, at være afhængig af offentlige transportmidler.

Hen over året, der er der mange både små og store festivaller, så hvis du er i byen, og har tiden til det, så vil jeg anbefale dig, at undersøge det på forhånd, om der skulle være nogen i den periode du er der. Du kan på siden http://www.ystadguiden.se/ se, om der sker noget speciel i perioden.

Når du er i område, og har gjort brug af billeje Ystad, så anbefaler jeg, at du tager til Ales Stenar. Det kaldes det svenske stonehenge, og er beliggende 15 kilometer udenfor byen. Der er rigtig spændende at se, og det er noget man ikke ser så mange andre steder. Det tager ingen tid at komme derud med billeje Ystad.

Det er også rigtig hyggeligt, at gå rundt i den gamle bydel, og kigge på nogle af de gamle huse der er i dette område. Hvis du er der en sommer aften, så tag en tur ud på stranden, og hvis du er til is, så kan jeg anbefale fritidsbaren. Herfra er der en helt fantastisk udsigt udover vandet. Hvis vejret er godt, så tag dertil med billeje Ystad, og hvis du har lyst, så gå langs vandet, og måske ser en solnedgang. Det er rigtig skøn, og så er det et bevis på, at nu er det sommer – Det er super hyggeligt.