Billeje Washington DC

Hvis du vil over og opleve den amerikanske hovedstad, så gør du det bedst når du bruger billeje Washington. Jeg synes der er alt for mange der tager på ferie, og så oplever de kun selve byen. Når det så kommer til spændende ting lige omkring byen, så får folk det ikke slet, og det er typisk fordi de ikke kan komme derud. Det er ikke noget problem når du bruger billeje Washington.

Når man rejser til Washington på ferie, så har man rejst i rigtig lang tid, så derfor er det synd, hvis man ikke oplever alle de muligheder byen her. Hvis du har flere dage til rådighed, så er det faktisk heller ikke så langt op til New York,. Hvis man har feriedage til det, så er det oplagt at vælge at besøge begge byer på en gang. Der er også mange der vælger at gøre det, at de flyver til den ene by, og flyver hjem fra den ene. det betyder dog at du skal betale lidt ekstra for billeje Washington, da du skal betale fordi du afhentet og afleverer bilen to forskellige steder.

Der er dog også meget du kan opleve i hovedstaden uden bil, men hvis du har billeje Washington, så er det fx. meget lettere at komme ud til fx Arlington. Det er den store kirkegård, hvor Kennedy fx. ligger begravet, men det er også der hvor du finder en kæmpe kirkegård, med de klassiske hvide kors, der desværre på side om side. Hvert enkelt kors repræsenterer en død amerikansk soldat. Det er en vild oplevelse at se på, og når man så kommer til at tænke over hvad det er, så kan man godt blive meget rørt.

Hvad kan du ellers opleve med billeje Washington D.C ?

Jeg synes klart, at du skal tage fordi de store seværdigheder i byen. Det er oplagt at tage billeje Washington, og kører fordi det hvide hus. Uanset hvad, så er det nok noget du bare skal se. Man har så tit set det i TV, så nok også derfor, så er det en opleve at se det i virkeligheden. Det er stort, og selvom du ikke kommer ind for at se det, så så det rigtig flot udefra – Det er klart en værdig bolig for præsidenten.

Når du kører udenfor selve centrum, så skal du passe lidt på dig selv og familien. Der er forholdsvis meget kriminalitet i byen, og når du kører ind i forstanderne, så er det en rigtig god idé, at låse alle døre i byen. Man kan godt blive lidt nervøs når man kører der, men hvis man tager de normale forholdsregler, så kommer i også uskadt igennem med billeje Washington.

Når du ankommer fra Europa, så er der stor sandsynlighed for, at du ankommer til Washington Dulles International Airport, for det er her langt de fleste fly til byen ankommer. Derfra har du så mulighed for, at det står billeje Washington klar til dig. Du kan på den måde bare springe ud af fly, ned til kontoret hvor du har lejet bilen, for at få nøglerne udleveret. På den måde, så er du hurtig videre på din rejse. Hvis det er første gang du kommer til USA, så anbefaler vi, at du tager det stille og rolig til en start. Langt de fleste biler derover har automat gear, og hvis du ikke plejer at køre med det, så vend dig lige til det, ved at tage det stille og roligt når du starter op. Lad også være med, at køre ind til centrum af byen til en start, for det kan være en rigtig god idé, lige at lære bilen at kende først.