Billeje Visby

Skal du også på ferie i denne fantastiske ø, der er noget helt specielt. Dette er den svenske party ø nummer 1, så hvis du har planer om at tage dertil om sommeren, så er det en rigtig god ide at bestie både overnatning og billeje Visby i god tid, for ellers kan der være udsolgt.

Hvert sommer sker der det samme. Mange af de lokale har fundet ud af, at der er rigtig gode penge i, at udleje deres bolig, og så selv flytte væk i sommerperioden. Der er historier om, at hvis man udlejer sin bolig 2 måneder hver sommer, så kan det betale udgifterne resten af året. Du kan derfor finde hjemmesider, der tilbyde huse til leje, og på den måde kan du leje en rigtig hyggelig bolig. Det samme kan du ikke gøre med billeje Visby, så når du skal bruge det, så sørg for at bestille i god tid, for det kan godt være stor efterspørgsel.

Når du skal rejse til byen, så kan du hele året flyve fra Stockholm og Linköping, og hvis det er i sommerperioden du skal derover, så har du også mulighed for at flyve direkte til Oslo og Hamborg. Der er endnu ikke direkte flyt fra Danmark af, så du er nød til at skal over en af disse to byer.

Hvad venter der dig så med billeje Visby ?

Der venter nogle helt fantastiske oplevelser når du tager til Visby. Byen er kommet på Unesco liste over verden kultur arv, og det alene burde vel fortælle, at der venter dig noget helt specielt. Den gamle indre bydel, er utrolig smuk, men desværre er det ikke muligt for dig at bruge billeje Visby her om sommeren. Gaderne er så smalle, og med så mange mennesker der er i den periode, så er det ikke muligt for dig at køre rundt. Den gamle del af byen er dog ikke så stor, så der er heller ikke noget problem i at gå rundt og se de forskellige ting af interesse.

Visby er kendt for den gamle bymur og Visby borgen. Hvis du får rundt i den indre by, så kan du næsten ikke undgå at se bymuren. Den løber rundt og hele den gamle bydel. Hvis du ankommer hertil med billeje Visby, så vil jeg anbefale, at i holder udenfor bymuren. Bymuren er cirka 3,5 kilometer lang, og er imponerende 11 meter høj, så du kan næsten ikke undgå at se den. Rundt omkring i den gamle by, der kan du opleve en del gamle kirke ruiner, så hvis du har interesse i historie, så kan du tilbringe meget tid her.

Når du bruger billeje Visby, så kan jeg også anbefale at kører rundt på resten af øen, og der venter nogle ret gode oplevelser på den måde.