Billeje Varberg

Den typiske måde du kommer til Varberg på, det er ved hjælp af færgen fra Danmark af. Der er ikke nogen lufthavn i byen, og den nærmeste lufthavn er den der er beliggende i Göteborg. Hvis du tager færgen over, så er det oplagt at gå om bord, og så bruge billeje Varberg, når du skal videre rundt i Sverige, hvis det endelige rejsemål ikke er Varberg.

Hvis du kunne tænke dig en anderledes oplevelse når du er i Varberg, så tag med billeje Varberg til Kallbadhuset, hvor der er mulighed for at bade. Du har dog også mulighed for at tage sauna. Det er en lidt sjov oplevelse at prøve dette, og det tager inden tid at kommer derud ved hjælp af billeje Varberg. Det er åben hele året.

Hvis du gerne vil opleve lidt ekstra i Varberg, så tag med din i centrum af byen med billeje Varberg, og besøg den gamle fæstning der ligger næste midt i byen. Der er store dele af denne fæstning der er åben hele døgnet, så ligger du og ikke kan sove, så har du altid mulighed for at tage ud og se denne fæstning. Det er meget interessant.

Hvis du er i byen om sommeren, og har mulighed for det, så tag med billeje Varberg til Getterön. Det er en lille ø der ligger ud for Varberg. Den er dog forbundet med fastlandet, og der er nogle virkelig gode strande rundt om byen. Hvis det er godt vejr, så plejer der at være mange, men der er så meget strand, at det typisk ikke føles som om der er for mange, som man kender det andre steder fra. Der er også et rigt fugle liv på øen, så har du denne form for interesse, så kan du få noget tid til at gå med det.