Billeje Vancouver

Vancouver er den største by i den vestlige del af USA, og den 3. største i Canada. Indbyggertallet ligger på omkring 2,6 millioner. Byen ligger helt utrolig smukt mellem bjerge og stillehavet. Dette er også årsagen til, at man typisk ser byen i top 10, når der laves undersøgelser af, hvilken by folk bedst kan lide at bo i. Hvis du skal derover, så opleve lidt mere med billeje Vancouver.

Der er mange ting man kan foretage sig når man er i Vancouver. Hvis man har en god lang ferie , så kan det være spædende at kombinerer opholder i byen, men en tur med Vancouver-Alaska cruise skibet. Det er en utrolig flot tur, og der er nogle gode oplevelser med naturen. Det er dog ikke nødvendigt at tage med ud og rejse, for at få nogle gode oplevelser. Du er også meget interessant at tage ned i havne område med billeje Vancouver, hvis du er der i perioden maj -> september. Der anløber utrolig mange cruise skibe i den periode, og det er meget sjovt at kigge på. Der er mange der er vild flotte, og det er en god oplevelser, hvis man har interesse indenfor det. De fleste skaber anløber terminalen ved navn “Canada Place Terminal” – Der er ikke beliggende særlig langt fra centrum, så hvis du tager dertil med billeje Vancouver, så tager det ikke lang tid. Der findes dog en terminal mere, der hedder Ballantyne Pier Terminal. Den ligger 2 km. øst fir Canada Place.

Inden du ankommer, så sørg for at have bestilt billeje Vancouver hjemmefra. Hvis du ikke har mod på selv at køre rundt, så fungerer offentlig transport meget godt derover, og med 3 forskellige metro linjer, så er der en god dækning i området. Hvis du er i byen, lige omkring det kinesiske nytår, så tag ned til Chinatown med billeje Vancouver. Det er en sjov oplevelser, og så er det noget man ikke bare kan opleve andre hjemme i Danmark.