Billeje Valencia

Valencia er den 3. største by i Spanien, og ligger cirka halvvejs nede af den Spanske kyst. Når man tænker på placeringen ud til Middelhavet, og de mange turister i de mindre badebyer op og ned af kysten, så er det naturligvis nok, at der kommer mange turister til Valencia, og mange af disse har brug for billeje Valencia.

Byens beliggendeed, midt på kysten gør, at byen genne mange år har været en vigtig by for handel, og gennem byens havn placerer cirka 20 % af det gods der ankommer til hele Spanien med skib. Byen har dermed været drivkraft for hele område både økonomisk, og også hen af vejen på det kulturelle område. Når man opholder sig i Valencia som turist, så finder man også mange rigtig spændende butikker, og små gade hvor man kan bruge rigtig land tid i jagten af de gode tilbud. Byen er også kendt fro de mange markeder i byen, og når du bruger billeje Valencia, så har du mulig for at besøge dem alle sammen. Det mest kendt marked ligger ved den gamle silkebørs, og bliver afholdt hver søndag formiddag. Du finder dog markeder hver dag i byen, så kør lidt rundt, så vil du med stor sandsynlighed også møde et marked.

Der er mange mindre og mellem store virksomheder der holder til i byen, og derfor kan du lave nogle meget fordelagtige køb når du besøger Valencia. Nogle af disse producenter kan du besøger, så med billeje Valencia, så kan du handle endnu mere fordelagtigt, set i forhold til at køre de samme varer i butikkerne inde i byen.

Det er desværre ikke muligt p.t at flyve direkte til, så du er desværre nød til at lande. Der er lidt forskellige muligheder for at komme derned, men den hedder enten mellemlanding i Madrid, eller også kan du flyve med Ryan Air via London. Du kan søge lidt på de muligheder, og se hvad der er mest fordelagtigt til din rejse. Du kan så bestille billeje Valencia der står klar i lufthavnen.