Billeje usa

Hvis nogen spørger mig, hvad der har været min drømmeferie i mange år, så har jeg ikke været i tvivl om, hvad jeg skulle svare. Igennem mange år drømte jeg om, at jeg ville køre tværs over USA, og så bare få vinden i håret, og så nyde livet. Jeg undersøgte gennem flere år også mulighederne, og kiggede løbende på prisen på billeje USA. Det var nok ikke så meget prisen, som tiden der havde begrænset mig i den drøm.

Jeg tror ikke jeg er den eneste der har denne drøm, men det har altid været vigtigt for mig, at drømme kom til at foregå i en cabriolet, og det skulle ikke være en lille bil, for når jeg tænker på USA, så tænker jeg bare på store biler. Det er jo faktisk også svært at finde en lille bil, hvis man kigge på billeje USA, for jeg tror langt de fleste se en tur i over USA, som noget der skal foregår i en stor åben bil.

Jeg har gennem nogle år kigget på flere forskellige veje over USA, men det er som om jeg hver gang har vendt tilbage til Route 66 – Den starter vi Chicago og slutter ude ved stillehavet i Loas Angeles – Det er en tur på 3916 kilometer. Det er den helt klassiske vej over USA, og selvom den i dag ikke er helt intakt, så er det stadigvæk en oplevelse. Der er ikke så meget liv på den som der var i gange dage, men det er stadigvæk en utrolig stor oplevelse af køre på den. Det er ikke mere end et par år siden jeg var på den. Jeg bestilte billeje USA med start i Chicago, og skulle afleverer den i Los Angeles. Til en start troede jeg det ville være et problem, men det var det ikke. Du kommer naturligvis til at betale fordi du afhenter og aflevere to forskellige steder. Det er der ikke så meget at gøre ved, for det slipper du ikke uden om. Før i tiden var der mange der sagde, at man skulle tage turen modsat af hvad jeg gjorde, for så kunne man købe en bil ude i Los Angesles, og så sælge den igen når man kom frem. Hvis jeg skal være helt ærlig, så har jeg ikke ikke lyst til at bruge tid på det, og så ved man heller ikke med sikkerhed, hvad rejsen kommer til at koste. Jeg er slet ikke til en sådan måde at rejse på, og når man bruger billeje USA, så ved man præcis hvordan det hele kommer til at foregå. Jeg gider helt ærlig heller ikke bruge tid på det, for det kan jo hurtig tage en dag i hver ende, og den ville jeg nu gerne have til at rejse rundt i stedet for. Når jeg tænker tilbage på den tur jeg har været på, så er jeg slet ikke i tvivl om, at det er den fedeste ferie jeg nogensinde har haft. Alt var bare lige præcis på den måde jeg jeg gennem flere år har gået og drømt om. Jeg kan derfor varmt anbefale andre, der har en tilsvarende drømt, til at gøre noget ved det, og få bestilt billeje USA, og så kom af sted.

Når man kommer hjem fra sådan tur tur, så tager det noget tid, inden man får fordøjet de mange forskellige indtryk man har fået på sådan en tur. Jeg tror der gik et år, hvor jeg hver dag kom til at tænke på turen, og siden hen der tænker jeg stadigvæk på det, men ikke helt så tit. Der er dog dykket en nu tanke op i hovedet på mig, nemlig at jeg gerne vil af sted igen. Det skulle dog ikke være den samme tur igen, men en helt anden strækning. Problemet er dog, at der er så mange muligheder, så det er jo faktisk umuligt at vælge hvad man skal gøre. Jeg har haft flere forskellige rute inde i mit hoved, og jeg har læst mange forskellige sider på nettet, for at finde på det jeg helst ville. Jeg har efterhånden fået det ned på 2 forskellige muligheder, en der hedder østkysten, hvor jeg lander i New York, og så finder billeje USA derfra. Så vil jeg kører nord på, og opleve de forskellige stater der ligger deroppe ad. Jeg ville så tage en lille smut in i Canada tror jeg også, for der har jeg hørt der er mange muligheder for at opleve noget forskelligt natur.

En anden mulighed jeg har er at rejse rundt i Sydstaterne – Det er to meget forskellige turen, det er jeg godt klar over, men jeg tror begge to er rigtige spændende. Min umiddelbare fornemmelse er, den ene tur går i et meget grønt landskab og flotte natur oplevelser, hvor den tur rundt i sydstaterne gået. går meget mere i musikkens fodspor og så den helt særlige stemning, jeg tror der er dernede. Mit umiddelbare problem med at vælge er, at jeg tror jeg bedst kan lide stemningen nede i sydstaterne, mens klimaet og naturen er jeg meget mere til op af østkysten. Jeg bryder mig ikke om at det er alt for varmt, og selvom, jeg jo bare kan vælge en bil med tag og klimaanlæg når jeg bestiller billeje USA. Jeg kommer nok alligevel ikke af sted inden for de næste par år, så jeg har stadigvæk nok tid til at beslutte mig til, hvor turen skal gå hen. Nu sidder der måske nogen og tænker, hvorfor jeg ikke bare tager på begge ture. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det har jeg også lyst til, men jeg kan jo ikke tage begge rejser på en gang. Man skal nemlig også passe på, at man ikke er alt for længe af sted, ude og nyde liver med billeje USA – Det skal også være muligt at fordøje de mange indtryk man vil få på sådan en tur. Det skal derfor være på to forskellige rejser hvis jeg skal vælge – Og det skal jeg jo heldigvis 🙂