Billeje Tyskland

Hvis du skal billig på ferie sydpå i bil, så er løsningen ikke at køre i din egen bil. På grund af de meget høje danske afgifter på biler, så ligger priserne på bilen i Danmark til blandt verdens højeste. Helt anderledes ser det ud i Tyskland, hvor der ikke er særlig høje afgifter på bilerne. Derfor kan det faktisk betale sig for langt de fleste danskere at gøre brug af billeje Tyskland frem for at køre i deres egen bil

Hvorfor skal du bruge billeje Tyskland når jeg har bil

Der er nok en kendt sag, at en bil forringes i værdi. Hvor stor værdi forringelsen er, det afhænger af hvor mange kilometer bilen har kørt, og hvor gammel den er. hvert år laves der beregninger på, hvor mange penge man taber på at køre en kilometer forskellige biler. Som bilejer så kan man så gik ind i en tabel og se, hvor mange penge man taber ved at køre en kilometer i sens bil. Det kommer typisk bag på de fleste hvor mange penge der i virkeligheden er tale om, for bilen har man jo, og så afdrager man typisk den over en eller anden år række. Hvis du så begynder at regne lidt på den sommerferie du lige har været på, så har du sandsynligvis kørt rigtig mange kilometer, og hvis du så ganger det man værditabet pr. kilometer, så får du et meget skræmmende tal. Prøv at sammenlign det med den pris du skulle have givet for billeje Tyskland.

Der er rigtig mange der ikke kan forstår, hvordan det kan være billigere at bruge billeje Tyskland, for når man selv har en bil, hvorfor skulle man så gå ud og leje en. Men det hele hænger sammen med de danske afgifter på bilejer, der er eksterm høje, så netop derfor kan det betale sig. Du skal ikke være bange for det ikke er lovligt. Så længe du holder dig i udlandet, så er det helt lige meget som du kører i en udenlandsk bil det må du gerne. Du må dog ikke kører over grænsen til Danmark, for det er en rækker regler her i landet der gør, at vi som danskere ikke må køre i udenlandske biler. Det jeg selv plejer at gøre når jeg bruger billeje Flensborg det er, at jeg kører ned til Flensborg i min egen vil, og her stiller jeg så meget egen bil, og så tager den tyske bil jeg har lejet. Det er en rigtig let måde at komme på ferie på, og det har faktisk den fordel, at når man er hjemme så skal man ikke købe bil efter at dem skal kunne køre familie på ferie. Man kan måske derfor nøjes med en lidt mindre bil, hvilket der kan være penge at spare på. Når du så bruger billeje Tyskland, så kan man forkæle familie lidt mere, for man skal typisk kører mange kilometer på få dage, så derfor kan det være super behagelig med en lidt større bil, og det koster typisk ikke særlig meget mere når man er i Tyskland.

Trafik i Tyskland

Hvis du har planer om at kører gennem tyskland midt i industriferien, så kan der være meget kø. Det er specielt galt om lørdagen, for det er en typiske skifte dag i både nord og syd. Hvis det er i den periode du skal i gennem, så bør du overveje, om du kan køre en anden dag. Det kan være et mareridt at kører de dage. der sker rigtig mange uheld, og det kan danne meget lange køer. Hvis du ikke har andre muligheder, så sørg for at have nødvendige forsyninger inde i bilen, og sørg for at tage det stille og roligt. Der er ikke noget i kan gøre ved det alligevel. Hvis du fx. bruge billeje fra Flensborg, så kunne du vælge at bestille bilen til afhentning fredag morgen, for så kan du komme gennem tyskland, inden det bliver lørdag, og på den måde kan du undgå en del af den trafik der er. Den samme mulighed er der, når du kører den anden vej.

Hvis du har planer om at bruge billeje Tyskland, og gerne vil af sted på en søndag, så skal du lige ved bestillingen undersøge, om kontoret af åben på en søndag. hvis det ikke er tilfældet, så kan jeg anbefale dig, at bruge billeje fra Hamborg. Når du afhenter i lufthavnen, så kan du afhente bilen det meste af døgnet. Hvis du skal på rejse helt ned til München, så kan du vælge at flyve derned. På den måde så slipper du for at sidde i kø. Hvis du flyver derned, så det det også uden problemer lade sig gøre at rejse frem og tilbage på den samme dasg. Det betyder at du sparer både tid og penge, og du slipper for at skulle køre hele vejen derned.

Når du kører på de tyske motorveje, så vil du måske lægge mærke til, at der er nogen der kører helt vild hurtigt. På lange strækninger på de tyske motorvej, der er ikke nogle hastighedsbegrænsninger. Det betyder at man tilråder en max hastighed på max 130 km/t. Der er dog mange der kører meget hurtigere end det. Når du bruger billeje Tyskland, så er det en rigtig god idé , at holde øje med bagspejlet når man kører ude i venstre stor. man kan lige have kigget tilbage, og et øjeblik bagefter, der ligger der en stor bil, lige oppe bag ved dig. Det kan gå rigtig hurtig, så vær lidt opmærksom på det. I det hele taget, så er det en rigtig god idé at være meget opmærksom når du kører rundt dernede, for eftersom hastighederne kan være rigtig høje, så kan de uheld der sker, også være tilsvarende store. Sørg derfor for, at holde godt meget pauser, så du kommer uskadt frem og tilbage med billeje Tyskland.

Husk også på, at der sker så meget mere spændende udenfor de store motorveje. Tyskland er et rigtig hyggeligt land, så hvis du giver dig lidt tid til det, så venter der faktisk rigtig mange oplevelser til dig. Forsøg derfor at køre væk fra motorvejen når du skal spise eller sove, det er typisk meget mere hyggeligt der. man kan finde rigtig mange små hoteller, hvor man kan opleve den til tidem meget hyggelige tyske stemning.