Billeje Tyrkiet

Tyrkiet er et af de helt store rejsemål for danskerne. Der er rigtig mange der år efter år pakker deres badet, og så bare af sted ned i varmen. Det er næsten hele året et rigtig dejlig klima i landet. Hvis man tager derned i sommerperioden, så skal du dog regne med, at det godt kan være meget varm. Når du leder efter billeje Tyrkiet, så er det derfor en rigtig god idé, at finde ne bil hvor du er sikker på, at der er klima anlæg i bilen. Det plejer da heller ikke at været noget problem, og i langt de fleste tilfælde er det også standard. Det er dog en god idé lige at være sikker på det, for hvis der ikke er det i bilen, så er der vist kun tilbage og sige – Rigtig god fornøjelse på køreturen.

Hvis du tager til Tyrkiet på sommerferie, så er det typisk i en af kysterne man tager til. Der er mange rigtig gode område, men du skal regne med, at i disse områder, der stiger alle priser typisk på grund af turisterne. Det er jo egentlig logisk nok, for de lokale de tager bare bilen og handler andre steder, og turisterne har ikke den mulighed. det vil jo sådan set sige, ja det er lige præcis hvad de her, der er bare ikke særlig mange der benytter sig af metoden. Hvis du allerede bestiller din flybillet, også bestille billeje Tyrkiet, for så ankommer du til lufthavnen, og her henvender du dig bare ved det udlejningsselskab som du har bestilt din bil ved. Du får din bil udleveret allerede i lufthavnen, og det betyder også, at det er meget lettere for dig, at komme væk fra lufthavnen, og så ud på dit hotel. Hvis du vælger ikke at benytte dig af billeje Tyrkiet, så betyder det jo også, at du nok er nød til at tage fx. en taxi. Alt efter hvor langt du skal, så kan dette komme til at koste en del. En anden mulighed er jo at tage en en bus, men det er noget der kan tage rigtig lang tid. Jeg ved ikke hvordan du har det, men de gange hvor jeg har skulle være med en bus fra lufthavnen til mit hotel, der er det som om, at jeg altid skal sidst af. Det er noget der kan tage lang tid, og når alt kommer til alt, så har man jo i virkeligheden bare lyst til at komme ud og svømme. Der er jo ikke meget ferie i, bare at sidde i en bus, når man nu meget lettere ville en tur i en pool – Man har jo trods alt rejse i rigtig lang tid. Når du der i mod bruger billeje Tyrkiet, så bestemmer du tilgengæld selv, i om du bare vil køre direkte fra lufthavnen til hotellet, eller hvad du vil.

Du har med stor sandsynlighed også godt lagt mærke til, at det er som om, at altid er dyrere når du som turist skal handle ude ved kysten. Du kan derfor komme til at betale mange penge for meget, hvis du er nød til at handel i de små købmænd , der typisk holder til ved kysten. Hvis du bruger billeje Tyrkiet, så har du jo den kæmpe fordel at, at du bare kan høre de lokale hvor de handler, og så køre derhen i bilen. Du sidder du måske og tænker, hvordan du dog skulle kunne finde det. Det er ikke noget problem, for allerede når du bestiller billeje Tyrkiet, så skal du sørger for, at du også bestille GPS. Du får så en GPS udleveret, hvis du ikke får en bil med indbygget GPS udleveret.

Hvis er er ligesom jeg er, så har du heller ikke lyst til bare at ligge ved stranden eller poolen i 14 dage. Der går typisk ikke så mange dage, inden jeg betyder at små kede mig lidt, og sådan omkring 5 dage, der ved min kone godt at vi er nød til at foretage os et eller andet. Det er ikke fordi vi behøver at være væk i hele dage, men fx. for formiddagen, der er vi nød til at komme lidt ud, for ellers bliver jeg total rastløs. Vi finder derfor på noget at lave, men det er jo heller ikke noget problem, for vi har jo billeje Tyrkiet til rådighed. Vi vælger jo typisk at have bilen til rådighed hele vores ferie, for så kan vi komme frem og tilbage til lufthavnen, og så de ting vi gerne vil lave. det koster typisk ikke særlig meget at lave bilen i hele perioden, og så kan vi spare en hel del på at handle i de billigere butikker.