Billeje Toulouse

Skal du en tur til Toulouse “Den råde by”, så bestil billeje Toulouse her, og spar penge.

Toulouse er kendt som en stor industri, og det er i byen her, at den franske flyproducent Airbus har deres hovedkontor. Hvis du har planer om at besøge Toulouse, så prøv også at find tid til at besøge Airbus. Du har på fabrikken mulighed for at se nogle af de forskellige fly producenten har lavet, og der i blandet er det ny A380, der er verdens største passager fly. Hvis du har lyst til at besøge Airbus, så skal du sørge for at bestille en rundtur på forhånd, og du skal have at have pas med. Du bestiller her.

Airbus er ikke den eneste stor virksomheder der arbejder med fly du finder i byen. Det er også her du finder European Space center, der er det største af sin art i Europa. Der er klar at når så store virksomheder som disse har fabrikker i byen, så følger der mange små og mellemstore virksomheder med i købet. Økonomien i området er meget påvirket af hvordan virksomhederne har det, og hvis Airbus har det godt, så har området det som regel også godt.

Hvis er er i byen i forretningsøje med, og måske også er nød til at være der en weekend over, så har du en god mulighed for at bruge billeje Toulouse, og så køre til vandet. Der er ikke særlig langt til Middelhavet fra byen, så hvis du har lyst til at der skal ske noget ny, så er det en ret god mulighed. Byen er dog også flot at gå rundt i, og du vil ret hurtig bemærke, at byen er lidt anderledes af andre byer i dette område. Byen kaldes for den røde by. Årsagen til det skal findes i, at mange huse er bygget i røde sten, i modsætning til andre byer i dette område, hvor farverne typisk er holdt i lyse farver.

Hvis du er til arkitektur så er Toulouse også et rejsemål for dig. Byen er fyldt med gamle flotte bygninger, så når du bruger billeje Toulouse, så har du mulighed for at køre rundt i byen, og på den måde virkelig få en fornemmelse af, hvor flot byen er. Hvis du ikke har mulighed for at køre rundt i lang tid, så prøv at kør til Le Capitole. Det er det gamle rådhus i byen, og du kan se frem til en flot oplevelse. Bygningen er fra 1759, men det er ikke kun på grund af bygningen du skal tage hertil. Når du kører hertil med billeje Toulouse, så har du mulighed for at se statuer, af de personer der har betydet noget i denne bygning. det gamle rådhus er afgjort et besøg værd.