Billeje Tenerife

Tenerife er perfekt til ferie hele året, og med beliggenheden ude i Atlanterhavet udfor Afrikas kyst, så er vejret godt her hele året igennem. Der er ikke så stor forskel på klimaet sommer og vinter, og det er netop vandet omkring øen der gør, at det er det helt rigtige rejsemål hele året. Når du bruger billeje Tenerife, så kan du komme rundt, og se de spændende attraktioner som du kan forestille dig.Billeje på Tenerife er rigtig billig sammenlignet med andre steder, så du kan faktisk finde billeje for omkring 700 kroner for en uge. hvis du sammenligner det med prisen for at komme fra lufthavn til hotel med Taxa, så kan det faktisk i mange tilfælde slet ikke betale sig ikke at bruge billeje Tenerife. Udover transport frem og tilbage til lufthavnen, så kan du jo faktisk også rigtig komme ud og se øen når du lejer en bil., og du kan godt glæde dig, for der er mange spændende ting.

Maden på Tenerife ligner langt hen af vejen maden på det spanske fastland. Morgenmaden er typisk meget let på disse kanter, men i modsætning til på fastlandet, så er den typisk suppleret med en af de lokal dyrket bananer, der er dyrket lokal. De er lidt mindre end vi kender dem her hjemmefra, men smagen er lidt mere kraftig end man kender fra andre steder fra. Det er faktisk meget sjovt at smage bananer andre steder fra. Der er meget udbredt at gå ud og spise på Tenerife. De lokale har fundet ud af, hvor turisterne kommer, så derfor vil du typisk se at priserne ligger noget højere der. Hvis du har valgt at bruge billeje Tenerife, så har du dog muligheden for at køre væk fra turistområderne, og så kan du finde rigtig lækker mad, til helt andre priser. Det er vel set at lægge lidt drikke penge på restauranterne, men det er frivilligt. Det er lidt specielt med brød derned. Typisk er det sådan, at der bliver stillet en kurv med brød ved bordet, og spiser du af det, så kommer du til at betale for det. lader du det stå, så kommer du heller ikke til at betale for det. Det plejer dog ikke at være store summer, så du overlever jo nok, hvis du glemmer hvad jeg lige har sagt 🙂 Det kan dog være være givet godt ud, hvis du kører lidt væk fra de store turist områder, for du får en meget bedre oplevelse der.

Når man er på Tenerife så kan det være en ok idé at tage lidt varmt tøj med til om aften. Grunden til det er, at det godt kan blæse lidt om aften, og når solen så er gået væk, så kan det godt føles lidt koldt. Du skal huske på, at øen ligger ude i Atlanterhavet, så der er ikke rigtig noget der kan stoppe vinden ude på havet.

Sjov og anderledes oplevelse

Når man er på ferie, så kan det noget gange være meget afslappede at se noget helt andet. Hvis du nu tilfældigvis er på Tenerife Sankt hans aften, så skal du prøve at opleve El baño de las Cabras, der hvert år finder sted den 24. juni om morgen nede på havnen. Her kommer mange bønder med deres geder, for det er nemlig hvad man kunne kalde den store bade dag. Det er en historisk begivenhed, der stammer tilbage fra den oprindelig befolkning. Det er en sjov oplevelse, og er man dernede i periode, så kan det være sjovt at opleve. Når du har valgt at bruge billeje Tenerife, så har du også alle muligheder for at køre ned på havnen Puerto de la Cruz om morgen, og så få denne oplevelse med.