Billeje Tel Aviv

Byen er en del af Israel, men den er meget anderledes end du vil opleve det i andre byer i landet. Det er som om, at dette er den sidste vestlige by, lige inden Mellemøsten begynder. Du vil derfor opleve en by der er meget mere vestlig i tankerne, og du finder fest og farver i byen. Når du skal rundt dernede, så er billeje Tel Aviv den klart bedste mulighed.

I området omkring Tel Aviv, der vil du finde en langt række af de kendte bibel steder, og derfor virker det som at rejse i kontraster når du tager rundt. Du har mulighed for at køre med billeje Tel Aviv rundt til de steder du kender fra biblen, men du kan også tage rundt i byen, og opleve hvordan den vestlige kultur lever fint i Mellemøsten. Det er dog ikke kun historie eller kulture du kan opleve, for det er en stor by, hvor du finder mange muligheder. Du kan f. tage på en shopping tur i byen, og opleve hvordan de butikker du kender fra vesten ligger side om side man butikker der er meget mere inspireret af Mellemøsten. Du kan tage ind til den store shopping gade Shenkin og opleve det, og måske gøre nogle rigtig gode indkøb.

Når du er færdig med at gøre dine indkøb eller gå på opdagelse blandt de mange historie steder, så tag med billeje Tel Aviv ud og se på vandet. Byen ligger lige ud til vandet, og når man tænker lidt på den varme du kan opleve i landet, så er det utrolig behageligt at springe en tur ud i bølgerne. Jeg kan også varmt anbefale dig at prøve det, hvis du har tiden til det.