Billeje Stockholm

Når du tager på besøg i den svenske hovedstad, så få lidt mere ud af din tur med billeje Stockholm. Det er meget lettere at komme rundt til de forskellige ting du gerne vil opleve i byen, når du har en bil til fri afbenyttelse.

Hvad kan du opleve med billeje Stockholm ?

En af de ting jeg altid skal opleve når jeg er i byen med billeje Stockholm, det er Vasa museet. Her har du mulighed for at se et svensk bygget træ krigsskib, der sank allerede på vej ud af havnen, på jomfru rejsen. Det viste sig efterfølgende, at under en test, hvor man lod mandskabet løbe af den ene siden til den anden, der sank båden, fordi skibet hvis overbalance. En utrolig sjov historie i dag, og når man kigger på skibet, så kan man godt se, at skibet ser lidt underlig ud. Du kan gå om bord og opleve hvordan skibet så ud. Der gøres et kæmpe stykke arbejde, for at bevare skibet den dag i dag. Det er klart en opleve, og du kan på ret kort tid kommer ud til dette museum, når du bruger billeje Stockholm.

Hvis tiden er der til det, så tag også med billeje Stockholm til Gamla Stan. Det er den gamle bydel i Stockholm, og det er utrolig hyggeligt, at gå rundt i de brosten belagte smalle gader, og kigge ind i de små gamle butikker. Når jeg er i byen, så plejer det, at være i dette område jeg finder en god restaurant. Der er mange utrolig hyggelige spisesteder i dette område, så prøv at gå lidt omkring her, for at se om du også kan finde et godt sted at spise. Det er også lige på kanten til Gamle Stan, du finder kongeslottet. Det er ufattelig stort, dette slot, og det er da også et af de største af sin slags i Europa.

Hvis du ikke har ret meget tid til rådighed i Stockholm, så kør med billeje Stockholm ind i byen, og tag en kanal rundfart. Fordelen ved at gøre det er, at du bliver sejlet rundt til de forskellige steder, og hvis du så undervejs ser noget du finder interessant, så kan du jo når du kommer tilbage, bare tage billeje Stockholm hen til stedet, og så måske går lidt rundt der. Der er en let måde at spotte de steder, som du har lyst til t se lidt nærmere på.

Hvis du har lyst til at læse mere om, hvad du kan opleve med billeje Stockholm, så kig ind på siden http://www.visitstockholm.com/en/, der kan du læse meget mere om, hvad du har mulighed for at opleve på din rejse til byen. Hvis du er i byen en sommeraften, hvor det er godt vejr, så synes jeg det er rigtig hyggeligt, at tage hen til Gröna Lund. Det kan sammenlignes lidt men en mellemting mellem Tivoli i København og Bakken. Der er rigtig hyggeligt at gå rundt derinde. Hvis du tager dertil, på en lun sommeraften med godt vejr, så kan du dog også godt regne med, at du ikke er den eneste der har fået den idé. Hvis man som voksen er alene af sted, og måske ikke har lyst til at prøve så mange ting, så man det faktisk være mere hyggeligt, når der er mange mennesker. Hvis du har planer om at spise derinde, så kan der dog godt være lidt vente tid til det. Du kan køre direkte dertil med billeje Stockholm. Prøv at nyd stemning, men du går rundt og virkelig hygger dig – Køb en is og sæt dig ned på en bænk, så kan du virke mærke hvordan en sommeraften kan opleves.

Du har også mulighed for at tage tage på kanal rundfart. det er måske nok mere rigtigt at kalde det for en havne rundfart, for det er nok i virkeligheden der, som det er. Hvis vejret er godt, så er det en hyggelig mulighed du har i byen. Bådende afgår fra selve centrum, og sejler rundt i havne området. Det er lidt på samme måde som man kender det fra København af, hvis man har prøvet det. hvis du måske ikke har lyst til at tage ud for at sejle, så er det også rigtig hyggeligt, bare at sætte sig ned på en af de bænke der er nede ved vandet. jeg kan selv personligt sidde der i rigtig lang tid, og bare opleve byen. Der er noget beroligende ved at sidde og kigge ud over vandet

Der er mange ting man kan lave når man er i Stockholm, men hvis du har set de ting du kan forestille at gøre deroppe, så er det rigtig gode muligheder for at tage ud af byen med billeje Stockholm. Der findes rigtig mange hyggelige steder, også nogen der ikke ligger langt væk fra byen af. Der er mange søer omkring, hvor man kan tage ud til. Man kan lave noget mad og tage med, og så sidde og hygge sig ned til vandet. Hvis det er godt vejr, så er det en super god oplevelse, og det kan være rigtig hyggeligt.