Billeje Stavanger

Tag til den 4. største norske by, og kom hurtig fra lufthavnen med billeje Stavanger. Det er muligt at flyve direkte til byen, fra både billund og København. Fra Billund er det Danish Air Transport www.dat.dk, der står for flyvningerne. Stavanger er en af de norske olie byer, så inden disse direkte ruter opstod, der var der en efterspørgsel fra de danske selskaber med aktiviteter i områder, der efterspurgte en direkte rute. I dag er der derfor muligt at komme hurtigt frem og tilbag, hvis du fx. skal til et hurtig møde i byen. Du kan komme hurtigt frem og tilbage til lufthavnen med billeje Stavanger.

Hvis du har lidt længere tid, og har billeje Stavanger til rådighed, så er det oplagt at opleve nogle af de muligheder der er i byen og området. Eftersom det er en stor olie by, og dette er en vigtigt faktor for økonomien i området, så er det oplagt at besøge Stavanger olie museum. Her er en ret fantastisk udstilling, hvor du har mulighed for at lærer meget mere omkring olie industrien og hvordan det har været historisk og hvordan det har været i dag. Det er utrolig spændende hvis du har interessen i det. Der er åben 10-16 hver dag, og i sommerperioden indtil klokken 18. Du skal afsætte et par timer til besøget. Der er let at komme dertil, når du bruger billeje Stavanger.

Det er også interessant at tage en tur til den gamle bydel med billeje Stavanger. De gamle bygninger er for langt størstedels vedkommende ejet af private, og det er tydeligt når man bevæger sig rundt i byen, at ejerne ligger en stor ære i, at der huse er velbevarer. Gå en tur rundt i de smalle gader, og oplev, hvordan der så ud i byen i gamle dage. Det er meget sjovt at se, og når du så kører rundt i resten af byen, så prøv at tænk lidt over, hvor meget der er sket siden den gang.

Hvis du har interesse i gode billeder, så finder du også det oplagt motiv her. Tag med billeje Stavanger ud for at kigge på for at kigge på Sverd i fjell. Det er som det lyder, 3 sværd der er hugget ud i et fjeld, og med en beliggenhed lige ud til fjorden, så kan det give nogle helt fantastiske billeder. Det kan anbefales at du tage dertil tidlig morgen eller sen aften, for der har du muligheden for at tage nogle ret fantastiske billede med solopgang/nedgang – Det giver en vigtig god effekt på billede. Det ligger ikke direkte i centrum af byen, så det er en rigtig god idé, at bruge billeje Stavanger for at komme dertil.

Tag også med billeje Stavanger ind til den gamle katedral i byen. Den kan dateres tilbage til 1125 og er den bedst bevarer katedral fra middelalderen i Norge, og er klart et besøg værd.

Det er klart årstiden og dermed klimaet, der bestemmer hvad du skal lave i byen. Hvis du kommer dertil om vinteren, så kan du forvente en mild vinter, og det betyder også, at du ikke skal regne med at der ligger sne når du kommer, for det regner meget på denne årstid, og derfor er der typisk ikke sne. Hvis du har lyst til at se sne, så skal du dog ikke særlig langt op i bjergene før du kan se og lege i massere af sne. Hvis du kommer om sommeren, så kan du godt regne med en køling sommer. Klimaet er styret af den beliggenhed byen har, og der er ikke noget at gøre ved det, men det kan være en rigtig god idé at medbringe en paraply, for ligesom i Danmark, så er der mange dage med regn – Det skal du dog ikke lade dig gå på af, og med billeje Stavanger, så kan du undgå at blive våd.