Billeje Split

Split er et dejligt sted at holde ferie, men hvis du vil have det bedste ud af det, så skal du bruge billeje Split. Byen har et højt antal solskins timer, så i store dele af året, der er et meget behagelig klima. Det bedste tider at rejse til Split, er fra forår til efteråret.

Ideer til hvad du skal lave med billeje Split

Split er en spændende by, hvor du opleve mange spændende ting. Det er dog ikke kun i byen du har mulighed for at opleve, for når du bruger billeje Split, så kan du også komme ud i området.

Hvis du har lyst til at gøre en god handel, så prøv at tage ind til det lokale marked Stari Pazar, der er beliggende på hovedgaden Marmontova. Markedet er åben fra klokken 06.30 om morgen, og du har mulighed for at købe nogle af de gode lokale fødevarer det produceres i området. Så hvis du har interesse i, at smage nogle rigtig gode fødevarer, så tag ind til dette marked med billeje Split.

Der findes mange forskellige lokale events i byen, så hvis du har tid til det det, så kan det være en rigtig god idé, at undersøge dette på forhold inden du tager af sted.

Når du bruger billeje Split, så har du mulighed for at kommen udenfor byen, og hvis du har interesse i historie, så er et besøg i den lille by Salona sandsynligvis interessant for dig. Det er en gammel romersk by, hvor der er rigtig spændende at gå rundt. Byen ligger nogle kilometer udenfor Split centrum, men med billeje Split, så er der ikke noget problem i at komme dertil.