Billeje Spanien

Hvis du skal på sommerferie i Spanien, så tag og overvej om det er den rigtig løsning, at køre hele vejen derned. Der er rigtig langt fra Danmark af, og så til det sydlige Spanien, og derfor er det værd at overveje, om det er de rigtige løsning at køre. Det tager ingen tid og flyve derned, og du slipper for at miste så mange ferie dage på transport. Det koster også mindre end du sikker tror, at benytte sig af billeje nede i Malaga.

Når du sidder og kigger efter priser på billeje Spanien, så er der en ting du skal være særlig opmærksom på. I mange af de andre lander, der findes de samme regler omkring benzin, men det er ikke tilfældet dernede. Jeg kan huske en gang hvor jeg selv lejede en bil, der var jeg ikke opmærksom på det, så derfor havde jeg ikke set, at jeg når jeg kom frem skulle betale for den første tank benzin. Det endte derfor med, at de penge jeg troede jeg havde sparet, det havde jeg slet ikke – Så læs nøje efter dette, når du sidder og sammenligner priserne.

Billeje Spanien er utrolig billig, set i forhold til de andre lande i Europa, så når man kigger på af standen til Danmark, så er det rigtig fornuftig at køre derned. Spanien er også et oplagt rejsemål hele året, men hvis du ikke er til de helt høje varmegrader, så skal du ikke rejse derned i de helt varme sommermåneder. Forår og efterår der derimod oplagte rejsemåneder. Hvis man er planer om komme lidt rundt og se landet med billeje Spanien, så er det heller ikke helt så ulideligt varm, hvorfor man typisk er mere oplagt til at foretage sig noget. jeg holder selv meget af, at komme derned i foråret, for der kommer foråret langt tidligere end i Danmark, og man kan derfor få de dejlige fornemmelser i kroppen, som man kender fra foråret.

Spanien er en af de største rejsemål for os danskere, og det er nok langt hen af vejen de gode strande der trækker os derned. Med billeje Spanien, der kommer du hurtig fra lufthavnen og ud til stranden. Derfor slipper du for at bruge tid på at skulle sidder og vente i en bil, eller i anden form for transport.

Den økonomiske krise har ramt Spanien med fuld styrke, og dette kan man godt mærke på stemning inde i landet. Ude ved kysterne der er man dog helt utrolig serviceminded, og derfor ved man godt, at man skal væres gode ved de turister der kommer. Du kan derfor opleve, at du bliver bedre behandlet end du gjorde før krisen.