Billeje Slagelse

Slagelse ligger på den vestlige del af Sjælland, og byen var tidligere kendt for det gode håndbold byen havde, men i dag sker der så mange andre ting i byen, og du oplever det bedste med billeje Slagelse. Der er mange der tager på ferie i dette område, så hvis du er en af dem, så er der mange ting du kan foretage dig på din ferie.

Frederikslund Gods

Hvis du er til store natur oplevelser, så skulle du tage og besøge Frederikslund Gods, og det er muligt når du bruger billeje Slagelse. Det nuværende gods er ikke så gammel, men det er et stort gods der ligger midt i naturen, og du kan derfor få mange gode natur oplevelser. Hvis du skulle have interesse, så er slottet i skrivende stund til salg, så hvis tegnebogen er til det, så kunne det være oplagt at købe denne herlighed. Du skal dog nok regne med, at prisen ligger omkring 220-250 mio.

Når man holder ferie i Slagelse, så prøv også at kør med billeje Slagelse forbi den store kasserne der findes i området. Byen har gennem mange år, været en af de helt store militær byer i Danmark. Du kan naturligvis ikke komme indenfor, for kasseren er forsat aktiv militær område, men hvis du kører fordi, så kan du få en rigtig god fornemmelse af, hvor stor den egentlig er. Hvis du har god tid, så brug billeje Slagelse til at køre en tur ud for at så Storebælt broen. En ting er at køre over, anden ting er selv af stå ved siden af den, og så se hvor stor den egentlig er. Jeg har altid synes at det er et helt vild bygningsværk. Det er en vild flot bro, og det er noget jeg god synes vi kan være stolte af i Danmark.