Billeje Sevilla

Skal du også til Sevilla hovedstaden i Andalusien, så brug billeje Sevilla, for at komme rundt til de ting du gerne vil. Inden du tager af sted derned, så sørge for at have passende tøj på til det du skal. Byen kaldes også for Spaniens Stegepande, og det fortæller lidt om hvor varmt det er i byen. Grunden til varmen, der den helt flade beliggenhed der gør, at varmen ikke rigtig kan komme væk fra byen af. Når du kommer til Sevilla, så må du ikke glemme opleve det gamle centrum i byen. Her finder du mange forskellige hyggeligt smalle og snoede middelalder gader, hvor det er rigtig hyggeligt at gå en tur. Når jeg selv kommer til området, så holder jeg meget af, at tage en aften gåtur i gaderne en god sommer aften. Jeg synes det er vild hyggeligt, når man altså lige har vender sig til, hvor smalle gaderne er. Hvis du bruger billeje Sevilla, så skal du lige være opmærksom på, at du skal holde ude af den gamle bydel med bilen, for det kan være svært at komme rundt, og for den sags skyld finde et sted at parkerer.

Inden du kommer til Sevilla, så vil jeg anbefale dig at lære lidt omkring historien om byen. Som du kan se af ovenstående beskrivelse af middelalder gaderne, så går historien mange år tilbage. Det var fx. også fra byen her, at Columbus sejlede af sted for at finde Amerika i 1492. Byen har mange forskellige smukke gamle bygninger, men der er en der overskygger dem alle sammen. Den store katedral i byen er verdens største, og arbejdet med at opføre den begyndte i 1402, og den stod først færdig 104 år senere. Arbejdet var dog tiden værd, for den er vild flot udsmykket, og det er også i denne katedral man tror, at Colombus er blevet begravet.

Hvis du er i byen, og varmen bliver for meget for dig, så kan du overveje, om du har mulighed for at bruge billeje Sevilla til at komme ud til vandet. Sevilla bliver også kaldte for Europas bageovn, og det er da også i nabo byen til Sevilla, at man finder de højeste temperatur der møjes på det europæiske kontinent. hvis du derfor opholder dig i byen weekenden over, i forbindelse med noget forretning, så kan jeg varmt anbefale dig, at søge i mod vand, for inde i byen, det kan det som indbygger i Danmark, være svært at holde til varmen. Sevilla er oplagt til en weekend tur om vinteren, for vejret er altid dejligt mildt i dette område. Jeg vil derfor anbefale dig, at tage derned forår, for der er godt vejr. Brug så billeje Sevilla, for så har du også mulighed for at komme lidt rundt. På denne årstid der kan man nemlig holde ud at foretage sig noget udenfor, og det kan være hel vild lækkert med sådan et tideligt forår væk fra Danmark af, hvor det sikkert stadigvæk er vinter. Man bliver rigtig glad af at opleve sådan et forår.