Billeje San Francisco

Hvis du er så heldig at du planlægger en tur til San Francisco, og har behov for billeje San Francisco, så er du kommet til det helt rigtige sted. Jeg vil også lige sige til en start, at hvis du ikke har været der før, så kan du godt begynde at glæde dig til at komme af sted, for byen har vild mange ting at byde på.

San Francisco er meget anderledes end andre byer i USA, og hvis du lander ude i lufthavnen, så vil du allerede mærke den meget behagelig og stille og rolige stemning der er i byen. Uanset om du lander i byen for at tage på rundtur i Californien, så skal du sørge for at få nogle dage i byen, for den har så meget at byde på. Det kan godt være, at det ikke er den by fleste tager til, men hvis man snakker om dem der har været der, så siger langt de fleste at det var højdepunktet på deres rejse. Det er også en by mange tager til igen og igen. Billeje San Francisco er den optimale måde at opleve byen på, for du har friheden til at komme rundt, og det er oplagt at tage en tur op til vinområdet Napa Valley. Det er området langt de fleste vine fra USA kommer fra, og der bliver også solgt en lang række af disse spændende vine, hvor Zinfandel druen virkelige kommer til sin ret.

Det langt de fleste kender de billeder fra byen fra man har fra Tv og diverse film der er optaget i byen. Man ser altid de mange bakker der er i byen, og de er lige så høje som de ser ud til at gøre. Det kan være noget af en opgave at gå rundt i byen, for der er en kæmpe bakke midt i byen, og hvis man skal fra den ene ende til den anden, så har man noget af en gåtur foran sig. Derfor kan det være perfekte at benytte sig af enten de offentlige transportmidler eller også benytte sig af billeje San Francisco.

Byen har mange seværdigheder, så der er nok at give sig til. Nedenfor er af et udpluk af de steder jeg fandt var mest spændende. Jeg kom selv til byen oppe fra Napa Valley der ligger nord for byen. Dette gjorde, at jeg kom over den bro, som San Francisco nok er mest kendt for, nemlig Golden Gate Bridge. Broen er med sin gyldne farve er blevet et varetegn for byen, skulle oprindelig ikke have haft den farve den har i dag. Den gang broen blev bygget, der skulle den have rustbeskyttelse inden den skulle males, og den rustbeskyttelse der blev brugt, den var i den farve broen er i dag. Dette blev indbyggerne så vilde med, at de krævede at broen beholdt den farve. Broen blev derfor maltet i den gylden farve den har i dag. Du kan læse mere om historien om broen, og om alle de arrangementer der ser i området på denne side.

Hvis tiden er der til det inden du kører videre med billeje San Francisco, så skulle du tage og tage en tur ned til Pier 39, hvor der findes mange fiske restauranter, og så er det også her, at du finder de mange søløver der ligger helt inde i havnen. Hvis du ikke tidligere har hørt hvordan en søløve lyder, så er der rig mulighed for det her, for det kan godt være de ser dovne ud, men jeg skal lige hilse og sige, at du godt kan høre dem 😉

En anden meget besøgt seværdighed i San Francisco det er Alcatraz. Sidst øen blev brugt, der var det til det meget berygtede fængsel der var på byen. Det er stedet hvor man fragtede de hårdeste fanger hen, for med beliggenheden lidt væk fra byen, og i et farvand med hajer og stærk strøm, så var det et området hvor man ikke kunne slippe levende fra af flygte fra. Måske du husker de film der er langet omkring dette fængsel. Det er uden tvivl et besøg hver, og med de lyd gennemgang der er lavet, så vil du få en god fornemmelse af, hvordan livet har været i dette fængsel. Hvis i planlægge at tage derud, så vil jeg varmt anbefale dig, at bestille overfart hjemmefra, for du slipper for at stå i kø på den måde. Du slipper også for at komme hen til færgen, for så at opdage at alle overgange er udsolgt. Du kan bestille tid her.

Når du har oplevet San Francisco, så skulle du tage bruge billeje San Francisco, for har du aldrig drømt om, at kører en tur ned af Highway 1. Det er vejen fra San Francisco til Loa Angeles – Det er en oplevelse værd, og det var en af de ting jeg havde sagt hjemmefra, at det ville jeg gerne se. Hvis du vil kører hele vejen, så sæt tid tid af til turen, for den er lang, og der kan være meget trafik om sommeren.