Billeje San Diego

Tag til den største sydlige by i Californien, og opleve hvordan livet ud til Stillehavet også kan være. Når du skal rundt i dette område, og ønsker oplevelser lidt ud over det sædvanlige, så er det en stor fordel for dig, at bruge billeje San Diego. Det er dels lettere at komme rundt i selve byen, men hvis tiden tillader der, så er det også en stor oplevelse, at køre en tur op af Stillehavskysten, hvor man virkelig kan mærke der amerikanske livsstil, på den bedst mulige måde.

Når du er i området, så tag en tur ud på stranden. Hvis du ikke har oplevet Stillehavet før, så er det en stor oplevelse synes jeg selv. Når man rejser rundt i Europa, så tænker man ikke så meget over, at det ligger et kæmp hav på denne side af USA, som man ikke oplever. Du er sandsynligvis set nogle af de mange surfere, når du har set folk, og hvis du altid har gået med en drøm om selv at prøve dine evner af, så er dette muligheden for dig. De forskellige strande har alle forskellige fordele, men hvis du er nybegynder, så find af af de mange surfer skoler op langs kysten. Når du bruger billeje San Diego, så kan du uden problemer hjemme ud til den skole du vælger. Du kan søge lidt på nettet hjemmefra, eller du kan også vælge bare at tage chancen, når du befinder dig i området. Hvis du har mod på det, så kan du også komme ud og kigge på hvaler. Du oplever den bedste mulighed i februar måned, men også i andre perioder kan du være heldig. Du finder også andre former for vand aktiviteter nede i dette område, og du kan også dykke, sejle etc – Det er vist kun din fantasi der er begrænsningen. Opleve meget mere med billeje San Diego

En anden ting du skal opleve er, nogle af de mange amerikanske mikrobryggerier, der holder til i byen. På nuværende tidspunkt tælle liste hele 44 forskellige bryggerier, og der kommer løbende nye til. Nogle er helt små, hvor man kan få en snak med indehaveren, mens andre er større bryggerier. Når du køber rundt til dem med billeje San Diego, så pas på med smagsprøverne. Nogle af disse øl er ret stærke, så det er en rigtig god idé, at udpege en chauffør inden man starter op.