Billeje Saint Tropez

Hvis der er en by i Frankrig ved Middelhavet, der har forstået at tiltrække velhavende sommer gæster, så er det uden tvivl Saint Tropez. Der kommer til byen rigtig mange sommergæster hvert år, og mange af dem har også behov for billeje Saint Tropez. Så hvis du har lyst til at leje en luksus bil, så vil jeg på det kraftigste anbefale dig, at leje i rigtig god tid. Der er godt nok mange lejebiler i området, men behovet er også rigtig stort.

Saint Tropez er som sådan kun en mindre fransk by med omkring 10.000 indbyggere om vinteren. I sommermånederne der stiger dette tal som eksplosivt for der kommer rigtig mange. Grunden til at byen er blevet et af de store feriemål skal findes i, at stranden er noget af det bedste du finder i området. En anden årsag er, at der begyndte at komme rigtig mange sejlsport interesserede gæster, for området har rigtig gode forhold til sejlsport.

Hvis du er “almindelig” borger, så kan det være en god idé at søge væk fra selve Saint Tropez. Det kan derfor være en god idé at tag fat i billeje Saint Tropez, for på den måde kan du komme til og fra byen. Det er utrolig spændende at se livet i selve byen, men det kan også bliver lidt for meget, og det kan være rigtig dyrt at finde et sted at bo i høj sæsonen. Byen er som sagt ikke så stor, men der er mange hoteller og lejligheder i byen. Ejerne af disse er dog godt klar over, at der kommer mange turister, så hvis du gerne vil have et hotel i byen, så kan det gå hen og bliver en rigtig dyr fornøjelse. Hvis du derimod søger lidt væk, så kan du bruge billeje Saint Tropez, til fx. at køre ind i byen i aften. Der er rigtig hyggeligt at gå ned på havnen om aftenen, og man kan tydelig fornemme, at der kommer folk med penge i denne by. Hvis man bare kigger på de mange store yacht, der ligger så er du på ingen måde i tvivl om, at der på trods af krisen stadigvæk er folk der har penge.

Hvis du blot kommer til Saint tropez for at snuse og se på flotte ting, så prøv at besøge byens mest kendte hotel ved navn Hotel Byblos. Hvis du virkelig er noget ved musikken så er dette stedet du gerne vil by. Der kommer mange gæster her, som gerne vil ses på de rigtige steder, og dette er hotellet du gerne vil ses på. Brug derfor billeje Saint Tropez til at leje en lækker bil, så kan du ankomme på den helt rigtige måde.