Billeje Rom

Når du skal på miniferie i Rom, så lad være med at bruge for meget tid på transportrundt i byen. hvis du vil undgå det, så kan det være rigtig fornuftigt at benytte dig af billeje Rom, så kommer i langt hurtigere frem til de ting i gerne vil se, og på den måde kan i ser meget mere hvis i har lyst til det, når i nu alligevel er der. hvis i vælger at tage til rom på en forlænget weekend måske, så er der ikke meget tid til at se byen, hvis i ikke har været der før. Tiden skal derfor udnyttes på den bedst mulige måde, så det er vigtigt, at i kommer rundt, uden i skal sidde i metro eller en bus alt for lang tid. Det er lige netop derfor billeje Rom, er den helt rigtige løsning for jer.

Rom har et højt antal af turist attraktioner at tilbyde dig som turist. Det er dog ikke kun det du skal opleve når du er dernede. En stor del at det at være i Rom, det er også at nyde dem helt specielle stemning du finder i byen. Husk at i skal give jer tid til at opleve byen, og sidde jer ned på en café som alle de lokale gør. Sid jer ned, og nød fx. en espresso, og sid jer så bare og kig på hvordan folk går forbi jer. Jeg kan selv få rigtig lang tid til at gå med at sidde sådan. Se hvordan livet bare går forbi en, og hvordan de lokale laver de ting de normalvis laver.

Du skal dog også ud og se noget, og med billeje Rom, så kommer du hurtig frem og tilbage. Jeg kunne nævne mange forskellige ting du bør opleve, men jeg vil holde mig til at anbefale de 2 steder jeg holder mest at at komme til, når jeg er i byen med billeje Rom. Colosseum er helt sikkert et besøg vejr, men hvis jeg skal sige min mening, så er det faktisk ingen grund til at gå indenfor, for tag forbi en aften, og se det lidt på af sted når der er lys på. det er vild flot, og på en eller anden måde meget mere imponerende end det er at se det indenfor. Den anden ting jeg altid skal se når jeg kommer til Rom, det er Vatikanet og Peterskirken. Jeg synes det er vild flot at komme derind, og Peters kirken, det er et syn der kan tage pusten væk fra mig, hvor gang jeg kommer der til. Jeg kører altid selv dertil med billeje Rom, for har ikke endnu haft problemer med at finde et sted at holde bilen. Jeg kan også komme hurtig væk igen, når jeg gør det, og så kan jeg komme videre til andre ting, jeg også gerne vil se eller opleve når jeg nu er der.