Billeje Riga

Velkommen til Riga, der er Letlands hovedstad. Det er på samme tid også den største by i landet, og der bor faktisk så mange, så halvdelen af befolkningen bor i byen. Riga er en by er tit bliver overset, når folk skal vælge rejsemål. Grunden til det skal nok findes i, at mange tænker på et beskidt østland når de tænker Riga. Det forholder sig dog på ingen måde sådan, og det er faktisk en helt utrolig smuk by der venter dig, når du tager derover. Du kan opleve den med eller uden billeje Riga.

Byen Riga har tætte bånd til Danmark, og derfor kan du også flyve direkte fra både Billund og København. Det tager derfor ingen tid at komme derover, så uanset om formålet med turen er forretning eller fornøjelse, så kan du uden problemer nå frem og tilbage samme dag. jeg vil dog klart anbefale dig, at tage et par ekstra dagen i byen. Hvis du har ekstra god tid, så er det faktisk også meget interessant, at køre rundt med billeje Riga, og opleve resten af landet. Du kan forvente at der er store kontraster til hovedstaden.

Hvad kan du opleve med billeje Riga

Der er mage tid du bør opleve, men hvis der er noget der, men første prioritet, må helt klar være den gamle bydel. Den er helt utrolig hygge at gå rundt i. du skal være opmærksom på, at det kan være svært at finde en parkeringsplads til billeje Riga, så derfor vil vi opfordre dig til, at holde lidt længere væk, for på den måde bør det ikke være noget problem, at finde en parkeringsplads. Når du går rundt, så prøv at lægge mærke til de mange gange bygninger, de er med til at skabe en helt speciel stemning. Jeg vil anbefale dig at gå forbi rådhuset. Det er ikke åbent for offentligheden, men det er en opleve at se det ude fra.

En ting der betyder meget for de lokale er, deres friheds monument. Kør med billeje Riga til 1 Brivibas Iela. Det er et nationalt symbol der overraskende nok, aldrig blev fjernet af Rusland. Det var dog gennem hele den russiske periode, forbudt at lægge blomster etc. Du vil du dog jævnligt se nu.