Billeje Rhodos

Hvis du sidder og planlægger en tur til Rhodos og hvis du ikke har været der før, så kan du godt begynde at glæde dig. Det er en utrolig flot ø, hvor du finder nogle utrolig interessante historiske bygninger. Hvis du ikke har læst om det endnu, så har Unesco erklæret hele øen som værende Verdens kulturarv. I den gamle bydel finder du nærmest et helt skatkammer af historiske steder. Denne bydel har så meget historie, lige fra de gamle korsriddere og op til i dag. Hvis du gerne vil opleve så meget som muligt, så skal du også bruge billeje Rhodos, så kan du nå rundt til fest mulige ting.

Der er mange måde at komme til Rhodos på. Der er mange der tager et charterfly dertil, men efterhånden er der flere og flere der selv begynder at arrangerer deres egen ferie. Du kan ikke med rutefly flyve direkte fra Danmark, så du er nød til at fly via Athen, og så tage et fly derfra til Rhodos. Fra lufthavnen, der kan du så have bestilt billeje Rhodos hjemmefra, så der står en bil klar til dig i lufthavnen.

Strande på Rhodos

Årsagen til at mange kommer til øen er, at der er nogle helt fantastiske stranden som du har mulighed for at bruge. Det er på den østlige side du finder de bedste stranden, og den jeg synes er den bedste og flotteste er Tsambikas. Hvis du ikke bor i nærheden af den, så betyder det ikke så meget hvis du bruger billeje Rhodos, for så kører du bare dertil når lysten er der til det. Når du gør brug af billeje Rhodos, så kan du lave lige præcis hvad der passer dig, og hvis du har lyst til at kigge nærmere på den historie gamle bydel så gør du det, og har du lyst til at bade så gør du det.

Hvis du holder af at surfe, så har du også ret gode muligheder for at gøre dette på Rhodos. Du tager til øen Prassonissi med billeje Rhodos, der ligge ved det sydlige punkt på øen. Der finder en en ret lækkert strand, hvor der som regel er ret gode bølger, der er perfekt til at surfe på. Området er perfekt til både nybegyndere og let øvede, så med andre ord, hvis du har lyst til at surfe, så er dette området til dig.