Billeje Reykjavik

Byen er et rigtig godt udgangspunkt, for en lille rundtur, rundt på selve Island. Det er meget stor sandsynlighed i lufthavnen her, du ankommer til landet. Herfra kan du så have billeje Reykjavik til at stå klar til dig. Du har så mulighed for at opholde dig i selve Reykjavik, eller du kan tage rundt i landet.

Reykjavik er hovedstad og med sine cirka 200.000 indbyggere, også den største by på Island. Det er byen, hvor største delen af befolkningen i landet er bosat. Byen er spredt over et forholdsvis stort område, for høje bygninger, finder du ikke så meget af i byen. Der er god plads til det hele. Der findes dog centrum i byen. Husene i byen er lette at genkende, for der er typisk malet i nogle flotte stærke farver, så der er mulighed for at se nogle af de karakteristiske huse, når du kommer derop.

Gennem tiden at byens placering for økonomien i landet. Fiskeri har haft stor betydning, men som tiden er gået, er dette erhverv mistet mere og mere betydning, og i dag udgør det en mindre del af økonomien i det lille land. Op gennem 90 erne, det blev island kendte for de kæmpe investering landet fortog i Danmark og resten af Verden. Bankerne i landet var meget aggressiv i deres søgen efter overskud. Det viste dog dog, at økonomien i det lille land, ikke kunne holde til det, og det hele endte jo knaps for godt. Landet er dog kommet oven på igen, og der er ikke noget problem at rejse rundt i landet med billeje Reykjavik.

Hvis du opholder dig på Island en varm sommerdag, så tag med billeje Reykjavik rundt på øen. Der er mange spændende attraktioner du kan tage rundt til. Du kan besøge nogle af de aktive vulkaner, eller de varme kilder du kan bare i. Dette er oplevelser du ikke finder alle steder, så det er en speciel oplevelse at gøre. Byen er ikke så stort, så det er ikke fordi du ikke kan køre rundt med billeje Reykjavik, uden at du skal bruge flere uger på turen.

Hvis du er i byen i sommer periode, så anløber der også mange cruise skibe til Island, så den kan du også bruge lidt tid på at opleve. Jeg synes stadigvæk det er et flot syn, når man ser de store skibe. Tag ned og opleve det med billeje Reykjavik.