Billeje Reims

Hvis du har planer om at besøge Champagne området, så er den mest naturlige måde at rejse til Reims, derfra tager du så billeje Reims, for så har de bedste muligheder for at opleve de ting du gerne vil i Champagne området.

I selve Reims der er det den store katedral fleste turister besøger hvert år. Det var i denne katedral at mange generationer af franske konger blev kronet, og den er uden side stykke i Frankrig. Katedralen minder meget om Notre-Dame i Paris, og den hedder da også Notre-Dame Reims, så du kan ikke undgå at se ligheden mellem du to. jeg syens dog personligt at Reims udgaven er langt frottere.

Reims er dog mest kendt for den mest festrige drink verden kender, nemlig Champagne. Byen er hovedbyen for området, så alle steder er det muligt for dig at smage på den rigtige champagne. Der er faktisk mange danskere der tror de har smagt det, men som i virkeligheden kun har smagt nogle af de andre mousserende vine fra andre steder. Disse vine er dog kun kopier af den ægte vare. Hvis du kommer til Reims så har du rigelig med lejlighed for at smage på den ægte varer. Produktionen af Champagne foregår rundt omkring i de mindre byer, men mange af de store champagne huse, har deres hovedkontor i selve Reims, og der har du mulighed for at smage de de gyldne dråber.

Hvis du hellere vil køre rundt i området og besøge de små champagne huse, så er dette også muligt med billeje Reims. Hvis du ikke helt ved hvor du skal køre hen, så prøv at besøg de to mindre byer Ay og Épernay, det er omkring disse produkter du finder den største koncentration af producenter. Hvis du ikke kender så meget til Champagne og dermed ikke ved hvilke producenter du har lyst til at besøge, så kører du blot en tur i området, og du vil så langs vejen se forskellige skilte for de forskellige producenter. Du vælger så helt enkelt bare nogen ud, og kører ind for at besøge disse. Du har der så lejlighed til at smage champagnen, og måske købe nogle flasker med hjem. Dette er muligt med billeje Reims, og du er ikke begrænset til køn at besøge et hus, for du kan besøge alle dem du har lyst til.

Hvis du kommer til Reims omkring jul, så kan du se frem til en fantastisk oplevelse. Hvert år bliver der afholdt et årligt julemarkedet, hvor du har mulighed for at gøre nogle helt fantastiske julegave indkøb. Så hvis du alligevel er i området, så snyd ikke dig selv for denne oplevelse, og med billeje Reims, der har du ikke noget problem i, at få dine indkøb med hjem på dit hotel.