Billeje Potsdam

Jeg syens det er for mange der overse de muligheder der er for at besøge Potsdam på en tur til fx.Berlin. Potsdam har mange rigtig flotte steder, men er nok mest kendt for de slotte der er i området. Mange af disse er på verdens kulturarv listen. De kan alle opleves og gøres det bedst med billeje Potsdam. Potsdam var i perioden mellem Den Anden verdenskrig og indtil Tysklands genforening der lå Potsdam i den østlige del af Tyskland, og derfor var folk fra vest Europa afskåret for at besøge byen.

I dag der er der stadigvæk et større genopbygnings arbejde igen, for at renovere nogle af de slotte der blev skader under 2. verdenskrig, eller som har taget skade på grund af manglende vedligeholdelse i perioden hvor Tyskland var delt. Derfor har du alligevel mulighed for at besøg dem med billeje Potsdam. Der er ikke kun udenfor byen der er muligheder for at få nogle gode oplevesler som turist i Potsdam.

Hvis Du opholder dog i Berlin, så prøv at tage turen ned til Potsdam, for her venter dig helt anderledes oplevelser. Når du ankommer til byen, så afhent billeje Potsdam, for så venter der mange rigtig gode oplevelser. det kan være spændende bare at køre en tur i området, men hvis du ikke er til det, så prøv at læse lidt omkring området og de mange slottet på nettet, for så er du sikker på at du ikke går glip af noget.