Billeje Plzen

I byen kan du ikke bare opleve noget af verdens bedste øl, du gar også mulighed for at se mange andre ting. Du har også mulighed for at se noget om området ude omkring med billeje Plzen.

Byen har været kendt for to ting, eller den ene ting er måske nærmere berygtet. Det var i byen her, at de kendte klassiske Skoda biler blev fremstillet. Nu skrev jeg blev forstillet, for efter at VW overtog bilkoncernen efter murens fald, så valgte man at flytte produktionen fra denne fabrik. Bilerne blev som bekendt total redesignet, og er i dag nogen ikke til at kende. Når du bruger billeje Plzen, så får du dog i langt de fleste tilfælde stadigvæk en Skoda, og det er da også det mest naturlige, når de nu før i tiden blev produceret i byen her.

Det er dog ikke kun billeje Plzen med Skoda du kan opleve, for der er en anden ting byen har været kendt for i mange år, nemlig øl. Det menes at det moderne pilsner øl blev opfundet i byen her, og hvis man kigger på bynavnet, så kan man sikker også genkende ordet. Det helt store bryggeri i byen her, hedder Urquell, og deres produkter bliver eksporteret til hele Verden, og det er også at finde i Danmark. Du har mulighed for at besøge bryggeriet, hvis i skulle have interesse i det. Du kan med billeje Plzen let komme ud til bryggeriet der ligger i udkanten af byen. Det er dog en rigtig god idé, at være opmærksom på, hvem der skal køre, for det er ikke lovligt i Tjekkiet, at køre når du har drukket. Vi taler ikke lige som her hjemme, hvor du kan drikke lidt, for her har du slet ikke lov til at gave nydt noget som helst – Vær derfor opmærksom på det, når i bruger billeje Plzen.