Billeje Perpignan

Med placeringen helt nede i den sydlige del af Frankrig, er Perpignan den oplagte lufthavn at flyve til, hvis du gerne vil have kort af stand til lufthavnen, sådan at du ikke skal bruge tiden på transport i en bil efterfølgende. Perpignan ligger kun 25 kilometer fra de herlige badestranden ud til Middelhavet. Hvis du bruger billeje Perpignan, så kommer du hurtig frem til din lejlighed eller hotel.

Det er i øjeblikket ikke muligt at flyve direkte fra Danmark til Perpignan. Det er dog en rigtig god idé løbende at følge med om dette skulle blive lavet om. Hvis du bliver fra Danmark, så hed den tidligere rejsemåde at du skulle flyve til Paris, og så derfra tage en indenrigsflyvning derned. Sådan er det ikke mere, for nu er der mindst et lavprisselskab nemlig Ryan, der flyver fra London til Perpignan uden stop. Du kan derfor i periode finde rigtig gode priser på fly derned, så ikke nok med at du kommer direkte til Middelhavnet, så kan du også kommer derned billigt. Lufthavnen i Perpignan er ikke særlig stor, så det tager næsten ingen tid at få kuffert udleveret, og af standen i lufthavnen er ikke så stor, så hvis du bruger billeje Perpignan, så er der ikke særlig lang hen til kontoret hvor de holder til. Kort sagt, så er du hurtig væk fra lufthavnen og i gang med din ferie i stedet for.

Hvis det ikke er i sommer du kommer til byen, så kan det også være oplagt at tage en hyggelig weekend i byen sammen med din kæreste. Med byens beliggenhed, så er det faktisk godt vejr det meste af året, og byen er rigtig hyggelig at opholde sig i. den er nemlig hverken for stor eller for lille, så man føler sig altid godt tilpas i byen synes jeg. Der er mange ting man kan foretage sig, men jeg tror jeg vil fremhæve St. John Baptiste katedralen som et rigtig godt sted at besøge. Som så mange af de andre Katedraler rundt omkring i verden, så er der tale om en rigtig gammel en af slagsen, og man startede faktisk med at bygge denne tilbage i 1324 og den stod så færdig i 1509. Det er en rigtig god oplevelse af besøge den, og jeg synes man taber pusten når man kommer indenfor. Perpignan er i det hele taget en rigtig gammel by, og hørte tidligere til kongeriget Mallorca, så når man bevæger sig rundt i byen, så kan man virkelig fornemme at byen summer af liv og historie.

Når du nu er i området, så brug billeje Perpignan, så har mulighed for at komme rundt til nogle af de mange lokale vinproducenter der findes i dette område. Hvis du kører lidt ud i mod kysten, så skal du ikke særlig langt inden at du kan se den ene vinmark efter den anden. Det er rigtig flot at køre rundt dernede, så lej en bil og kom ud at opleve lidt hvis tiden er der til det. Det er nogle rigtig gode oplevelse du kan få dernede.