Billeje Paris

Paris er meget mere end bare en tur i Eiffeltårnet, og hvis du bruger billeje Paris, så har du de bedste muligheder for at opleve det hele på en ferie. Paris har et udmærket offentlig transportsystem og Metroen virker rigtig godt. hvis du har lyst til at se nogle af de ting der ligger lidt udenfor byen, så kan det dog være en super god idé at leje en bil for at komme hurtigere rundt.

Muligheder med billeje Paris

Der finder mange spændende interessante ting uden for selve Paris, og hvis man har været i selve Paris nogle gange, så kan det være en god idé at opleve noget lidt andet også. Der er nogle forskellige muligheder, som du kan vælge når du enten har lejet en bil, eller har din egen bil med derned fx.

Versailles slottet

Der er mange der overser dette kæmpemæssige slot der ligger 20 kilometer udenfor Paris. Slottet er oprindelig bygget i 1668 af Ludvig den 14 og fremstår i dag helt unikt, og uden sidestykke. Slottet tiltrækker da også rigtig mange turister, og at gå en tur på slottet eller i den gigantiske have det er en oplevelse som alle burde have mulighed for. Når man tænker på beliggenheden lige udenfor Paris, så er det frygtelig, hvor får danskere der har set selve slottet. Det er jo bare at bruge billeje Paris, og så tager det ingen tid at komme derud. Læs meget mere om <a title=”slottet” href=”http://www.chateauversailles.fr/homepage”>slottet</a>.

Disneyland Paris

Paris er ikke altid lige spændende for Paris, men sådan er det jo med de fleste storbyer. Der er derfor mange der laver en kombination mellem byen Paris og Disneyland Paris. Det tager ingen tid frem og tilbage hvis du bruger billeje Paris. Når i planlægger jeres besøg i Disneyland, så er det vigtigt at i får det lavet sådan, at i har tid nok til besøget. Jeg synes man skal afsætte 2 dage til besøget, for det var den helt rigtige længde i vores familie. I skal have af tage lidt rigeligt med penge med, for et 2 dages besøg derude, det kan godt koster lidt, også selvom man har fået fat i billeje Paris billigt. Læs mere her http://www.disneylandparis.dk/

Selve paris

Hvis i aldrig har været i paris, så kan du glæde dig til at besøge en helt fantastisk bil, og det er uanset hvilken årstid du kommer dertil på. den er så fyldt med liv og glade dage, at man ikke kan undgå at komme hjem til Danmark i vildt godt humør. Byen kan opleves på mange måde, og nogle vælger den måde, at de løber rundt omkring med en guide bog i hånden, og så går tager metroen rundt til de forskellige seværdigheder – Det er en måde at gøre det på, men jeg vil nu sige at jeg holder meget mere af en anden metode. Jeg holder dog selv meget mere af den metode der hedder, at man besøger en café for at slappe lidt af sammen med de lokale. Når man så er færdig med den espresso, så bevæger man så lige så stemme videre til den næste. Jeg synes den bedste måde at opleve Paris på, det er ved at bevæge sig stille og roligt rundt. Når man oplever Paris, så er det lige så meget stemningen man oplever.

Når i skal af sted, så husk af forkæle jer selv med billeje Paris – Husk livet er mere end offentlig transport.