Billeje Palermo

Hvis du skal til Sicilien på ferie eller på en forretningsrejse, så kan du næsten ikke undgå at skal bruge billeje Palermo. Sicilien er en hel fantastisk ø, så hvis du har tid på din forretningsrejse, så skulle du også have lidt på rundtur på øen, og det er muligt med billeje Palermo. Det er mange der overser Sicilien som rejemål, og det er lidt en skam, for der venter nogle rigtig flotte og gode oplevelser, hvis du giver dig selv tid til det.

Hvis du ankommer med fly bil Sicilien, så vil du i langt de fleste tilfælde lande i Palermo lufthavn, og herfra kan du så booke billeje Palermo til din videre rejse. Hvis du er til god mad, så venter der dig rigtig store oplevelser, på din ferie. Øen er faktisk som et skatkammer for dig, og alene det, er faktisk rejsen værd.

Hvad skal du se med billeje Palermo ?

Du kan næste ikke undgå at have hørt om vulkanen Etna, der er den mest aktivt vulkan i Europa. Heldigvis så er de udbrud der kommer fra Etna ikke så store. Det er oplagt at bruge billeje Palermo til at kører på til Etna, hvor i mange tilfælde kan opleve, hvad en vulkan vil sige. Det er en oplevelse værd, og i langt de fleste tilfælde, det kan du mærke varm lava, så hold til til de anvisninger der er på stedet, så du følger de sikkerheds anvisninger det er, når man besøger Etna.

Hvis du er til sol, sommer og badning, så skal du bruge billeje Palermo til at kører til østkysten, for det er her de bedste muligheder for solbadning er. Området er efterhånden bliver meget populært blandt turister, så du skal nok regne med, at der kan være mange andre. Øen er dog ikke et kæmpe turistmål endnu, så der skal nok også være plads til dig på stranden. klimaet i området er dejligt det meste af året, og badevandet, har da også en rigtig behagelig temperatur det meste af året.

Det er oplagt af besøge Sicilien fra tidlig forår, til sen efterår, og det kan være et rigtig godt sted, at suge fx. de første solstråler til sig, og mærke den dejlige fornemmelse, man får i kroppen hver gang det går hen og bliver forår.

hvis du bruger billeje Palermo til at køre ind i selve Palermo by, så kan det være en rigtig god idé at være opmærksomme på de mange lommetyve, der desværre er i centrum af byen. Det anbefales heller ikke, at kvinder går alene rundt, i den historiske bydel. Brug derfor billeje Palermo, til at komme hurtig frem og tilbage, for jeres egen sikkerhedsskyld. Der er meget mere information omkring øen, at hente på denne hjemmeside http://pti.regione.sicilia.it/portal/page/portal/SIT_PORTALE/SIT_EnglishVersion. Desværre er den kun på engelsk