Billeje Ottawa

Når du skal på rundtur i hovedstanden i Canada, så oplev lidt mere når du bruger billeje Ottawa. Ottawa er en af de hovedstader, der ikke er den største by i landet, og det er faktisk kun den 4. største by i Canada. Grunden til at dronning Victoria valgte byen som hovedstad, på trods af at det var en mindre by på det tidspunkt, hvor byen blev valg, skal sandsynligvis ses i sammenhæng, i den rivalisering, der altid har været mellem Toronto og Montreal. Disse to byer, er også de to største i Canada.

Siden Ottawa blev hovedstad, er der sket en samling af offentlige kontorer, hvilket gør, at en stor del af de offentlige ansatte arbejder i byen. Der findes forskellige turistattraktioner, og når du skal rundt blandt de forskellige som du gerne vil se, så er billeje Ottawa et fornuftig valg. Der er også mulighed for at tage offentlig transport, og byen har også en metro. Det er dog langt lettere at køre rundt i byen med en bil.

Den største turist attraktion i byen, det er nok parlamentet. Det ligger i selve centrum af byen, lige ved Ottawa river. Det er en helt utrolig flot bygning, der er åben for offentligheden. Hvis i kommer over 10 personer, så er det muligt at bestille tid til en rundtur. Du skal sætte 30-60 minutter af til rundturen. Tiden afhænger lidt af, hvor meget aktivitet der er i huset , den pågældende dag. En anden ting jeg selv synes er meget sjovt at gøre med billeje Ottawa er, Diefenbunker – Det er et koldkrig museum. Det en en bunker der blev bygget, for at beskytte i mod et evt. angreb fra Rusland, og efter at den kolde krig sluttede, så blev det besluttet at omdanne den til et museum. Du kan her få en fornemmelse af, hvordan planer var omkring et angreb. Det er utrolig spændende, hvis man har interesse i dette område. Du skal med billeje Ottawa tage til 3911 Carp Rd.