Billeje Orleans

Frankrig er andet end Paris, og der ligger mange rigtig hyggelige byer omkring Paris, og dem er Orleans en af. Når du bruger billeje Orleans så har du mulighed for at opleve mange af de mindre byer, samtidig med at du også man opdage hovedstaden og den charme der findes i den by. Med andre ord, du kan opleve det bedste af det når når du booker billeje.

Orleans i Frankrig er så absolute et besøg værd, og med kun 200 kilometer til Paris, så tager det ikke særlig lang tid at komme derover. En af de flottets ting du kan foretage dig i byen er, at besøge den store flotte Katedral Sainte-Croix. Det er en utrolig flot og gammel kirke, hvor man kan få rigtig lang tid til at gå, og med skiftede udstillinger inde i kirke, så er der altid noget nyt at komme efter. Hvis du er i Orleans om søndagen, så har du mulighed for at deltage i den ugentlige gudstjeneste, der finder sted hver lørdag formiddag.

Hvis du er i Orleans på grund af dit arbejde, og er nød til at blive i byen i weekenden, så tag og få fat i billeje Orleans, for så har du mulighed for at komme lidt rundt. Det kan være en god idé at køre til Paris i weekenden, og opleve den altid hyggelige stemning inde i hvad jeg synes er Europas flottes storby. Hvis du ikke har mod på at komme til Paris, så kan du også køre en tur til Champagne området, for at bruge weekenden der. Der er ikke så langt, og det kan give dig nogle anderledes oplevelser, som du måske ikke lige vil finde i Orleans. I Orleans finder du dog også Joan of Arc, som kan være utrolig spændende at besøge, så hvis tiden er der til det, så prøv at aflægge det et besøg.

Hvis du skal til Orleans så vil du i langt de fleste tilfælde ankomme til Paris, og derfra kan du så bruge billeje Orleans til at komme videre. Om det er via lufthavnen eller stationen betyder ikke så meget, for med billeje Orleans så kommer du hurtig videre