Billeje Nyköping

Det er oplagt at kombinerer et besøg i Nyköping med et besøg i Stockholm, hvis man altså har tiden til det. Nyköping er beliggende kun 100 kilometer fra hovedstaden, og med billeje Nyköping, så kommer du hurtig frem og tilbage mellem de to byer.

I selve Nyköping bor der omkring 50.000 indbyggere. På grund af byens størrelse, så er der altid noget at lave i byen, men ikke helt som meget som i Stockholm af gode grunde. Når du bruger billeje Nyköping, så kan jeg anbefale dig, at køre de omkring 30 kilometer fra selve byen, og ud til Nynäs Castle. Slottet er åben for turister som sommeren, og det er ret spændende at tage på besøg derud. Det tager ingen tid at køre derud med billeje Nyköping.

Hvis du er til shopping, så er dette også muligt med billeje Nyköping. Kør hen til Storgatan, der finder de omkring en kilometer butikker, og du finder både designer butikkerne, men også H&M fx. Udvalget af butikker er rigtig stort, og du har jo muligheden for at bruge billeje Nyköping, og på den måde er der ikke noget problem i, at få dine ting med hjem.

Hvis du er i Nyköping omkring jul, så vil jeg anbefale dig, at køre med billeje Nyköping ned til havnen, for her bliver det store årlige julemarked afholdt, og det er en rigtig hyggeligt oplevelse. Der er små boder side om side, og det er muligt at købe forskellige ting, og hvis du er sulten, så har du også mulighed for at købe noget lækkert mad. Det er en super god oplevelse, og rigtig hyggeligt.