Billeje Norge

Når du tager på ferie i Norge, så kan det være meget fornuftig at bruge billeje Norge. Norge er et stort land, og det er en utrolig flot natur oplevelse, at køre rundt deroppe. Tag fx. en sommerferie, hvor du kører hele vejen op genne Norge, helt op til den nordligste del. Du skal dog forberede dig på, at det er en rigtig lang tur, men du skal også forberede dig på nogle rigtig flotte natur oplevelser, der bare venter op dig og billeje Norge.

Hvis du planlægger en tur med billeje Norge, så skal du være opmærksom på en ting. Når du sidder og kigger på et kort, så kan det godt været at en afstand ikke ser særlig stor ud, men når du så kommer ud på selve køreturen, så kan den godt være lang, og nogle gange meget lang. På et kort ligger du måske ikke mærke til, at der går en masse fjorde ind, og den skal du altså ikke lige regne med, at der er nogen bro over, så du skal derfor regne med, at du skal køre uden om dem, og det kan derfor være en meget lang tur, så planlæg derfor turen med billeje Norge, og regn med, at du skal give dig god tid til at nyde hele turen, for der er virkelig noget flot natur på vejen. Det er vigtigt, at man har tiden til at gøre et stop hvis man har lyst til det, og tro mig, det før du lyst til tit, specielt i starten hvor man bare synes det hele er rigtig flot. Når man har kørt i nogle dage, så skal der meget mere til, for man synes det er virkelig specielt, for det hele er bare så flot deroppe.

Hvis du skal på ferie i Norge, så skal du være opmærksom på, at det kan være dyrt at leve i Norge. Det siger sig selv, at mange grøntsager og frugt skal importeres, og jo længere man kommer op i landet, jo længere bliver transport vejen. Det er derfor meget normalt, at en agurk fx. ikke bliver solgt som en hel agurk, men som stykker. Dette gør man, fordi prisen på en hel agurk vil være alt for høj, til at den kan sælges. Hvis du har mulighed for det, så kan det være en god idé at opfylde lidt madvarer med i bilen når du bruger billeje Norge, for hvis du handler de rigtige steder, så er det muligt for dig at spare mange penge på dine indkøb. Det bliver også lettere, for det er ikke alle tidspunkter, hvor det i det hele taget er muligt at finde frisk grøntsager og frugt. Det er noget man skal vende til til, og det er faktisk utrolig, hvor hurtig man vender sig til det.

Hvad skal du være opmærksom på med billeje Norge ?

I Norge gør man i stor stil brug af automatisk hastighed kontrol. Du vil ved siden af vejen se en masse kasse, og i disse kasser kan der være et hastighedskamera. Du ved aldrig på forhånd om der er noget, for de norske myndigheder, de flytter løbende de forskellige kameraer, så når du ser en kasse, så ved du altså ikke, om der er noget kamera i det. Det kan derfor bedst betale sig, at overholde de hastighedsgrænser der er gældende, for der er rigtig mange kameraer, så undgå at få alt for mange bøder når du bruger billeje Norge.

Når der er så mange kameraer som der er, så skal du naturligvis også have oplyst hvad de gældende hastighedsgrænser er i Norge når du bruger billeje Norge. Nedenfor kan de se hvad du skal overholde, og det er generelle oplysninger, så der kan naturligvis være oplyst andre grænser på lokale strækninger, og dem skal du naturligvis overholde

By: 50 km/t

Motorvej/nogle motortrafikveje: 90/100 km/t
Hovedveje: 80 km/t

Norge har gennem mange år benyttet sig af bompenge. Det betyder at når man har skulle anlægge nye vejen, så har man indført bruger betaling, så når du køre i landet med billeje Norge, så er det en rigtig god idé, at have småpenge og kontanter ved hånden, for du vil typisk altid støder på nogle betalingsveje, når du bevæger dig rundt. Du finder strækninger med afgifter når du kører ud og ind af Oslo, men det er ikke de eneste steder du skal forvente, at bliver opkrævet beløb for at køre.

Vær opmærksom på med billeje Norge

Hvis du har planer om, at tage hele turen op gennem Norge, så kommer du til at køre i de norske fjelde. Hvis du ikke er vandt til at køre i bjerge, så er der nogle forholdsregler du skal være opmærksom på. Når du kører ned ad, så skal du passe på med at køre og bremse hele vejen, for det kan betyde at din bremser bliver for varme, og dermed kan du nedsætte virkningen, og det kan være meget farligt. Når du kører nedad med billeje Norge, så sørg for at motor bremse, det vil sige, at du lader motoren bremse, og der slipper derfor for, at bruge dine bremser alt for meget. Når du så bremser, så sørg for at bremse meget ned, og slip så bremsen igen. På den måde så får de mulighed for at køle ned.

Når du kører opad med billeje Norge, så udsætter du bilen for en stor belastning. Det er derfor en rigtig god ide, lige at kigge ned på din temperatur måler en gang i mellem, og er der tegne på at motoren er ved at være varm, så hold ind til siden. Det kan være en god ide, at du også lige undersøger om der er vand nok på bilen.

Når du kører rundt med billeje Norge, så lad være med at drikke. Promillegrænsen i Norge er på kun 0,2, og hvis du bliver taget i en kontrol, så skal du regne med, at bøden bliver stor. I Norge har man generelt nogle store bøder, og det samme gælder hvis du bliver taget i en hastighedskontrol. Overhold derfor færdselsreglerne når du kører rundt deroppe.