Billeje New York

Hvis du er landet på siden her for at finde billeje New York, så er du landet på den helt rigtig side. Jeg skulle måske til en starte starte med at ønske dig tillykke med valget at rejsemål. Du kan rolig regne med, at du står over for dit livs rejse, og hvis du skal tilbage til byen, så vil jeg sige velkommen tilbage.

Lufthavne

Typisk der lander turister fra Europa i enten JFK Airport eller også Newark. Det betyder faktisk ikke så meget hvilken lufthavn du lander i, for transport tiden ind til Manhattan er nogenlunde den samme. Jeg vil derfor blot anbefale dig, at vælge den lufthavn, hvor du kan finde den billigste billet. Du finder uden problemer billeje New York begge steder. Hvis planen er, straks at rejse væk fra New York, så kan det have lidt betydning, hvilken lufthavn du vælge, for det kan kan være lidt en opgave at kører igennem byen, og efter en lang flyvetur så kan det godt være en opgave du gerne vil være foruden. Hvis du har planer om, at kører din lejebil igennem New York, så er det når du kører på Manhattan en rigtig god idé at have noget hjælp i bilen, for der kan i myldretiden dels være rigtig lange kører, og det er ikke tålmodighed med andre trafikanter de lokale er mest kendt for. Det kan derfor være en rigtig god idé at vælge billeje New York sådan, at du ikke skal igennem byen.

Du kan finde meget mere information om JFK lufthavnen her

Du kan finde meget mere information om Newark lufthavnen her

Gode råd til billeje New York

Der er et par ting du skal være opmærksom på, når du benytter dig at billeje i New York. For det første så er det ikke længere nødvendigt med et internationalt kørekort. Dit EU kørekort er fint nok, så der er ingen grund til at bruge tid og penge på at få lavet det andet. Når du sidder og sammenligner priser på billeje derover, så er det vigtigt at lægge mærke til, om den første tank brændstof er med i prisen. Det er lidt forskelligt hvad reglerne er omkring dette, men typisk er det sådan, at det første tank er med, det betyder med andre ord, at du får bilen fyldt med brændstof, og du skal så bare aflevere den tom igen. Dette er også en fordel, for så slipper du for, at skulle finde en tank station, inden du afleverer bilen.

Ankomst til Lufthavnen og afhentning af leje bilen

Når du ankommer til enten, JFK eller Newark lufthavn, så er det sådan, at når du er kommet igennem immigrationen og har fået din kuffert udleveret, så følger du skiltene ud efter Carrental. Der kan godt være et stykke at gå. De vil fører dig ud af terminalen, og udenfor til et sted hvor alle de forskellige udlejningsselskaber har deres egen bil. Du vælge den for det selskab du har lejet bil af. Denne bil vil gratis tage dig ud til kontoret. Der kan godt være et lille stykke vej, men slap lidt af, for du har sikkert haft en lang flyvetur. Når du ankommer kontoret, hvor du skal have udleveret nøglerne til billeje New York, så stille du dig blot i kø, og heldigvis så plejer det ikke tage så lang tid at få bilen udleveret. Når du får nøglerne, så er det typisk sådan i både JFK og Newark, at du blot går hen til rækken med biler indenfor den klasse du har bestilt. Du skal så selv blot vælge den bil du gerne vil have. Nøglerne sidder i, så du kan blot kører. Når du så kommer til udgangen, så skal du igen vise de papirere du fik inden på kontoret, og det bliver her registeret hvilken bil du har taget. Det er en meget smart måde at gøre det på, og der er typisk mange biler at vælge mellem begge steder.

Færdselsregler New York

Når du kører rundt derover, så er der en regel du lige skal vende dig lidt til. Du må kører over for rødt, hvis du skal køre til højre. Det er lidt grænse overskridende de første par gange, men du vender dig hurtig til det. Du kan godt være udsat for, at folk bag ved du dytter hvis du ikke er hurtig nok. Selv om man godt kan gå lidt i panik, så prøv at tag det stille og roligt. Hvad angår hastighed, så er de super gode til at vise mange skilte. Lad være med at køre for hurtig, for du vil se meget mere politi på gaden end du kender det hjemmefra. Hvis du er så uheldig at blive taget i en fart kontrol, så kan du godt regne med, at du vil blive opkrævet bøden kontant.

Ellers er der vel kun tilbage, at ønske dig en rigtig god tur med billeje New York. Kør forsigtig, og når du kører rundt derover, så tag det stille og rolig, også selvom der er mange biler.