Billeje New Jersey

Når du flyver til USA, så er der ofte et godt alternativ, og blive til Newark lufthavnen, og så komme videre derfra. Du kan vælge at tage tog ind på Manhattan, hvis du skal holde ferie i storbyen. Hvis du skal videre, så kan det være en rigtig god idé, at bruge billeje New Jersey, for at komme videre. Fordelen ved at vælge at flyve til Newark er, at det er meget lettere at komme videre, end hvis du fx. valgte at lande i JFK lufthavnen.

Når du lander, eller når du tager af sted igen, så ligger der faktisk et lille Outlet center lige ved lufthavnen, så du kan aflevere billeje New Jersey, og så bruge tiden på shopping, hvis du har lyst til det. Du kan få nogle rigtig gode tilbud, så hvis du ikke har fået fyldt tasken op, med billig tøj fra USA, så har du sidste øjeblik mulighed her. Hvis din plan er at bevæge sig rundt over i New Jersey, så ligger der mange muligheder, også uden at du behøver at køre langt omkring. En ting som mange overser er, Atlantic City, så hvis du har lyst til at opleve en spille by i USA, uden du måske behøver at rejse hele vejen til Las Vegas, så har du gode muligheder for det der. Atlantic City er en lidt mindre udgave, men det er meget sjovt at opleve alligevel. Byen ligger helt ud til vandet, og hvis du vælger at køre dertil med billeje New Jersey en dag med godt vejr, så er det helt fantastisk, og husk at gå en tur langs vandet – Det er noget helt specielt.

En ting der er lidt sjovt når du kører rundt i billeje New Jersey. Når du skal ind og tanke, så vil du jo næsten helt naturligt gå udenfor bilen, fordi du regner med at du skal til at tanke. Det er dog ikke lovligt i denne delstat, så derfor vil der komme en tankpasser, der tanker bilen for dig. Det er mange år siden man har oplevet det sidst, og det er bare lidt svært at vende sig til, når man nu er vandt til, at det altid er selvbetjening alle andre steder. Når du kører rundt, så vil du med sikkerhed opleve, at der tit er meget trafik. Denne stat har den højeste antal biler pr. indbygger. Det hænger sandsynligvis sammen med, at mange arbejder et stykke fra hjemmet af. Der er rigtig mange der bo i denne stat, og så arbejder i fx. New York. Det er derfor en rigtig god idé, at tage det stille og roligt, når du kører rundt i billeje New Jersey.