Billeje Napoli

Den perfekte måde at opleve Italiens 3. største by, er ved at bruge billeje Napoli til at komme rundt og se hele byen, eller så meget af den som du har mulighed for at se, for det er en forholdsvis stor by , men man spændende ting at opleve.

Byen blev oprindelig grundlagt af grækerne, og byens navn, betyder da også “Den nye by” – Hele den gamle historiske bydel er fredet af Unesco, og den er da også utrolig flor at bevæge sig rundt i. Når du har bestilt billeje Napoli, så har du da også alle muligheder for at opleve de bedste sider af byen. Når du har planer om at bruge billeje Napoli, så sørg for at være oplagt inden du bevæger dig ud i trafikken. Hvis du aldrig har været i byen, så prøv at forestil dig, at trafikken er lige så slem som på Manhattan, og det siger måske rimelig meget, for det har de fleste set på film. Det kan af samme årsag, også være en god idé, at du ikke kører rundt med billeje Napoli, midt i myldretiden, for der kan det være slemt. Hvis du alligevel er nød til at køre i byen i den periode, så forsøg at hold dig væk fra banegården, for har er det ofte rigtig slemt.

Hvis du har tid til det, så er det oplagt for dig at gå en tur rundt i den gamle by, for det er rigtig interessant at bevæge sig rundt, og kigge på de gamle bygninger der er i byen. Sørg for at parkerer billeje Napoli, inden du kommer helt ind i området, for der er mange smalle gader, som det kan været svært at komme rundt i, specielt når man ikke er vandt til at køre rundt i området. En anden ting, der kan være spændende er, at køre med billeje Napoli ind på havnen, for der ligger en del store krydstogt skibe til her, og hvis du kommer i sommer perioden, så er der mange spændende skibe at opleve. Det tager ikke lang tid at komme til havnen med billeje Napoli.