Billeje Nantes

Skal du på besøg i Frankrigs 6. største bil, så hjælper vi dig gerne med billeje Nantes. Byen en beliggende i den vestlige del af Frankrig, og med byens cirka 280.000 indbyggere, så er den Frankrig 6. største by. Nantes har gennem tiden været i vigtig handelsby, og er den dag i dag både økonomisk og kulturel hovedstad for hele regionen. Nantes er dog ikke kun kendt på grund af den økonomiske metropol byen er for området, for det er også byen hvor forfatteren Jules Verne er fedt – Så kommer du til byen og kan lide hans bøger, så er det oplagt at tage forbi hans barndomshjem.

Man kan desværre ikke flyve direkte fra Danmark til Nantes, så du er nød til at flyve via Paris, og det forlænger jo rejsetiden lidt. Ventetiden i Paris er dog typisk ikke så lang, og fordi lufthavnen ikke er større, så tager det ikke særlig lang tid at komme til billeje Nantes, hvorfor du er hurtigt videre til det rejsemål. Hvis tiderne for fly ikke lige passer sammen, så har du også mulighed for at tage TGV toget fra Paris, der er kun en rejsetid på omkring 2 timer. Du kan også bare vælge at leje en bil i paris, for hvis du alligevel skal bruge en når du kommer frem, så tager det ikke længere at køre frem for at flyve, når man tænker venten i lufthavnen.Hvis du kommer til byen, og du har lejet en bil, så prøv en gang at kør ud til kysten. der er ikke særlig langt, og det kan være et helt fantastisk syn.

Nantes har gennem tiden være en stor handelsby, og handel medfører som regel rigdom, og det har også været tilfældet i Nantes. Når man bevæger sig rundt med billeje Nantes, så vil du ret hurtig begynde at lægge mærke til alle de store hunde der findes i by. Byen er stadigvæk kendt som en af de rigeste byer i Frankrig, og det er du slet ikke i tvivl om, når du bevæger dig rundt i byen. Nantes er også kendt for at være en populær by for unge at tage til for at studere. Der finder derfor omkring 50.000 unge i byen der læser på de videre gående uddannelser der findes i byen. Jeg har altid syntes at det gør noget helt specielt verden by når der er så mange unge der er samlet i en by, så derfor holde jeg meget af at besøge denne type af byer. Jeg synes, at selvom byen ikke er så stor, så kommer det hurtig til at virke som en storby, og hvis man så har muligheden for at bruge billeje Nantes, så har man også mulig for at komme rundt til alle de forskellige ting man godt kunne tænke sig, og som er med til at gøre turen til noget helt specielt.