Billeje Næstved

Der findes mange forskellige attraktioner i og omkring Næstved der bare venter på dig og din familie. Med billeje Næstved så bliver det muligt for dig at besøge så mange af dem, som i har lyst til.

BonBon land

Dette forlystelsesland ligger ikke i selve Næstved, men med billeje Næstved så er det ikke noget problem i, at kommer frem og tilbage. Når du og familie besøger denne attraktion, så er der slet ingen tvivl om, at i kommer til at hygge jer rigtig meget, og det gælder alle aldersgrupper. BonBon land gør meget ud af, at det skal være så sjovt som overhovedet muligt. hvis du er ude i god tid, og er villig til at komme på de ikke mest populære tidspunkter, så kan du gøre nogle rigtig gode køb af billetter. Det kan du læse meget mere om her, og og selve parken HER.

Gavnø Slot

Slottet har meget mere end bare blomster at byde på, men hvis du har interesse i blomster, så er det oplagt at besøge slottet, for der er en meget slot have ved slottet. Det er dog ikke kun hvis du har interesse i blomster at du skal besøge slottet. Slottet har også deres eget bryggeri, så efter du har besøgt haven, så har du muligheden for at købe en forfriskning der er brygget på stedet. Hvis du har interesse i at besøge slottet, så skal du være opmærksom på, at det ikke ligge i selve Næstved, men i byen Gavnø. Hvis du lejer billeje Næstved, så tager det dog ingen tid at komme derud.

Hvis du er til mere natur oplevelser, så prøv at tage en kanotur på Susåen. Det er en hel unik natur oplevelser, og hvis jeres familie endnu ikke har prøvet denne form for ferie, så skulle i overveje det sammen med billeje Næstved. Når min familie tager på denne form for ferie, så hygger vi os helt vildt, og det gælder også selvom om det skulle regne lidt. Mine børn de bliver også hel vild trætte om aftenen, men det er jo en sund form for træthed, for det er fordi de har været aktive det meste af dagen.