Billeje München

Bayern i Tyskland hvor München er hovedby, er nok i de fleste danskeres hoved kendt for de store fadøl og oktober festivallen der afholdes i byen hvert år. Byen er dog mere og der, og med det store befolkningstal, så har byen også mange kultur tilbud du kan opleve med billeje München.

Hvad kan du opleve med billeje München

Oktober Festivallen

I modsætning til hvad mange tror, så finder den årlige festival faktisk ikke sted i oktober, men i de sidste 2 uger af september. Grunden til at festivallen hedder som den gør er netop, at den skal være afsluttet inden den 1. oktober. Hvis du er i byen i den periode, så skal du næsten prøve at bruge billeje München til at køre ned til festival området. Det er et rigtig stort områder, og hvert år kommer der rigtig mange gæster. Selvom du måske ikke kan komme ind i et af de store telte, så kan det være en super god oplevelse, bare at komme ned på området, for allerede her der finder du fest og farver.Hvis du har planer om at skal til München i perioden for festivallen, så kan det være en rigtig god idé at bestille både billeje München og hotel i god tid, for der kommer vild mange turister til byen i perioden, så er kan være rigtig stor efterspørgsel efter det.

Olympiapark

Der har sentest været afholdt OL i München i 1972, hvor Tyskland fik muligheden for at rette op på det OL de afholdte lige før krisen, hvor Tyskland nok ikke lidt blev kendt for noget godt. Netop på grund af det tidligere uheldige OL, så besluttede man i 1972 for, at man ønskede at skabe et OL med massere af hygge, men uden alle de sikkerhedsvagter man kendte fra tidligere afholdte OL arrangementer. Desværre så viste det sig ikke at være en god beslutning, for hele delegationen fra Isreal blev angrebet i OL byen, og der for er det nok desværre hvad man huser det OL i München for. Det er dog et rigtig flot stadion, om du har mulighed for at opleve det med billeje München. Når du nu allerede er i dette område, så er det faktisk i det samme område BMW ligger og ved de gamle fabrikker, der finder du en kæmpe mæssig udstilling, hvor du kan se den fantastiske udstilling BMW har gået igennem. Når du kører ud til parken med billeje München, så skal du nok afsætte en hel dag hvis du har stor interesse i bil og sport. Jeg synes det er super interessant at gå rundt herude, og der venter nogle gode oplevelser for hele familien. Du kan læse mere her

Selve München

Der er dog ikke kun ting i byen du skal opleve med billeje München. Det er super hyggeligt at gå en tur inde i den gamle by midte, og så måske også besøge HB (Hofbräuhaus) Der ligger midt i München. Det er et super hyggeligt sted, hvor man kan sidde ude i deres rigtig hyggelige biergarden.