Billeje Moss

Siden Ryan Air er begyndt at flyve til Rygge lufthavnen der ligger udenfor Moss, så er der begyndt at komme rigtig mange rejsende til dette område. Der er et rigtig flot område som du rigtig kan få nogle flotte natur oplevelser. Når du bevæger dig rundt i området, så kan jeg varmt anbefale dig, at bestille billeje Moss. Det er en rigtig let måde at komme rundt på. Langt de fleste der flyver til Rygge lufthavnen, de bruger billeje Moss, for at køre til Oslo. Det er lidt en skam, for der er mange gode oplevelser, og så slipper du for at skulle køre helt ind til Oslo,

En oplevelse jeg synes er rigtig hyggelig enten en sommerdag eller aften er, at tage færgen over Oslo fjorden til Halden. Det er en rigtig flot tur, og hvis man sørger for at tage den på en dejlig sommerdag, så venter der nogle rigtig gode oplevelser. Færgen sejler hvor 30 min fra klokken 5.00 om morgen og indtil midnat. hvis du tager den en aften, så er det en rigtig god ide, at være opmærksom på, hvornår den sidste færge sejler, for ellers kan det være meget besværligt at komme tilbage til Moss. Hvis du har lyst til at tage en anden vej tilbage, så tag billeje Moss med færgen over, for så kan du køre tilbage. Det er en ret flot tur der venter dig, hvis du kører tilbage også, så få får du set flere forskellige ting.

Hvis du nu er i Moss en god varm sommerdag, hvor du fx. efter en lang dag med hygge i byen, eller eb dag hvor du har arbejde har brug for en tur til stranden, så har du rigtig mange muligheder for det her. Det er et stort antal af gode stranden, så du kan endda være så heldig at finde e dejlig strand, hvor du er helt alene. Hvis du er til andre fritids aktiviteter som en tur på mountain bike i skoven, så er der rigtig mange muligheder for det her også. Der er anlagt ret mange stier, både lige ved byen, og også et stykke væk – det er dog ikke noget problem hvis du har billeje Moss, for så tager du blot cyklen med der op i bilen. Du kører så på de ruter som du har planlagt, og når du så er færdig, så tager du billeje Moss tilbage igen.

Hvis du har interesse i museumsbesøg, så tag på besøg hos By- og industrimuseum Moss. Her finder du både faste og skiftende udstillinger om både historien for Moss og så industriens historie. Det er et spændende museum, hvor du kan bruge tid på at sætte dig ind i de forskellige udstillinger.