Billeje Mora

Hvis du har planer om, at tage til Mora på ferie eller måske en forretningsrejse, så bliver det hele meget lettere, hvis du gør brug af billeje Mora. Mora er en mindre svensk by med cirka 20.000 indbyggere.

Det er dyrt at tage en Taxa i Sverige, så i mange tilfælde, der kan det langt bedre betale sig, at bruge billeje Mora, for på den måde skal du ikke betale de høje priser til en taxi. Når du kører rundt i byen, og har brug for at stoppe, så er det i langt de fleste tilfælde, gratis at lave en parkering. Hvis du ankommer til Mora lufthavn, så ankommer du ikke direkte fra Danmark, for det er ikke muligt at flyve direkte hertil. Den eneste måde an ankomme til lufthavnen på p.t, det er hvis du mellemlander i Stockholm. Når du planlægger din rejse hertil, så book på samme tid billeje Mora, for så slipper du også for at betale meget for at tage en taxi fra lufthavnen. Du har nemlig mulighed for, at samle din udlejningsbil op direkte i lufthavnen.

Hvis du er i byen fx. en aften, og har gjort brug af billeje Mora, så er det en oplevelse, at tage til Ishockey i byen. Denne sport er meget populært i byen, så når det lokale hold spiller på hjemmebane, så er der en rigtig god stemning på stadion. Det er en rigtig god oplevelse, også selvom du måske ikke har oplevet en ishockey kamp før. Når du bruge billeje Mora for at komme dertil, så kan det være en god idé, at komme i god tid, for ellers skal du regne med, at du kommer til at gå lidt fra din parkeringsplads.

Hvis du er i Mora den første søndag i marts, så har du mulighed for at se den største begivenhed i byen. På denne dag, der starter Vasa løbet hvert år, og det er noget af en oplevelse, at se starten. Hvis du gør brug af billeje Mora, så kan du kører til Sälen, hvor løbet slutter. På den måde har du mulighed for at se både start og afslutningen på løbet. Vasa løbet er det 3. største af sin art i Verden. Oplev det, hvis du har mulighed for det med billeje Mora.