Billeje Montreal

Hvis der er en by i Canada der virkelig er kendt i Europa, så er det nok netop Montreal. Grunden til det, skal ses i de mange arrangementer du har kunne opleve med billeje Montreal. I 1967 var byen vært for Verdensudstilling, og betød at mange fra Europa kom på besøg i byen. Denne verdensudstilling betragtes stadigvæk som en af de bedste af sin slags, selv så mange år efter.

Allerede i 1976, var byen vært for en ny stor international begivenhed. Det år blev vinter OL afholdt i området, og det betød igen, at der kom mange turister til området. Disse to store arrangement, har sammen betydet at selve byen fremstår moderne og rigtig flot renoveret. Når du bevæger dig rundt, så har du mange muligheder, for der er anlagt metro i byen, og der findes andre offentlige transportmidler. Du har dog også muligheden at bruge billeje Montreal, det er den mest behagelige måde at komme rundt på.

Montreal er både økonomisk og kultur centrum for hele Canada. Du finder mange virksomheder indenfor luftfart, biotek, it og Medie virksomheder i dette områder. Når du opholder dig i byen, og har billeje Montreal til rådighed, så har du mange forskellige muligheder, for at opleve byen. En ting jeg vil anbefale dig at se, det er den gamle dy del, der er utrolig interessant. Du finder mange huse fra det 17. og 18 århundrede. Hvis du har interesse i sport, så tog også forbi og det det gamle Olympiske station, byen.