Billeje Monaco

Dette er lilleput staten der har alt at tilbyde til sine turister, men hvis du skulle blive fristet til at bo i landet, så kan du godt forberede dig på, at det kun er forbeholdt de mest velhavende. Derfor kan man jo godt opleve landet med billeje Monaco, og når rejsen så er forbi, det kan man jo stille og roligt tage hjem igen.

Hvis du har planer om at flyve hertil, så har Monaco ikke nogen international lufthavn, så når man rejser hertil med fly, så er det mest almindeligt at flyve til nice, og så tage derfra. Hvis du besluttet at tage en af de busser der kører i fast rutefart, så kan du passende bruge billeje Monaco til at komme rundt til din ferie. Der er to ting landet nok er mest kendt for. Hvert år der afholdes der et Formel 1 grandprix igennem de gamle gader, og selv om banen på ingen måde lever op til de standarder som nye baner skal have, så er løbet i Monaco forbundet med så mange tradition, som man har valgt at det løb skal afholdes på den måde det altid har været afholdt på. Hvis du har planer om at være i landet den dag det bliver afholdt, så skal du være opmærksom på, at det kan være næsten umuligt at komme rundt med billeje Monaco. Grunden til det er, at banen er almindelig vej i byen, og vejen er naturligvis spæret af, så det kan være svært at komme rundt.

Hvis du er i Monaco om sommeren, så skal du også tage en tur forbi havnen. Der er hel vildt så store skibe der ligger til i havnen, og her får man virkelig en fornemmelse af, at der er mange penge i dette land. Nogle af de både der lægger i havnen, der er nærmere færger end noget andet. Det er virkelig noget du næste skal give dig tid til at se, og med billeje Monaco, så er der heller ikke noget problem i at kommer frem og tilbage. En anden ting byen virkelig er kendt for, det er det store casino der ligger her. Du behøver ikke at være bange for du ikke kommer ind fordi det er forbeholdt velhavende. Hvis du er pæn klædt på, så er der ikke noget problem i at komme ind, og der hvor de velhavende spiller om høje indstater, der er spærret af. Det er dog rigtig flot at se de “almindelige” borde, og selve lokalet der er rigtig flot.

Oplev det hele på din ferie med billeje Monaco. Landet er ikke så stort, men når du har mulighed for at komme rundt, så vil du lægge mærke til de store forskelle du finder i det lille land. Begge dele er rigtig spændende at opleve, så giv dig tid op oplevelsen selvom landet ikke er så stort igen.